Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No Lucíku aby se z tebe nestala kvůli covidu alkoholička, když jsem četl tvůj koment. Já si dal film jako relax odpal po festackým marotonu plných ambicozních silných snímků a jsem docela spokojen. Přišlo mě jako kdyby se ve filmu prohodili vlastnosti mužů a žen, ale Emča byla skvěle sarkatistická hlavně ze začátku, je škoda, že tvůrci toho nevyužili více. Pak už to více a víc sklouzává k typickým romantickým klišé, ale to jsem od toho tak trošku čekal, takže tady teď nebudu vyvolávat déšť. Na a Emča je kust baby, to ja marný. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Jako, co říct? Dobrý nápad, ale scénář místy dost drhne. A vůbec prostě nevyužitý potenciál, protože ze základní premisy vlastně nevznikl snad jediný vtip, scénka, nedorozumění. Jako by nevědělí, jestli chtějí točit další Pelíšky a nebo Kamarád taky rád. Prostě, ač mám romantické komedie moc rád, dokonce i ty hloupé a snesu i trochu toho obhroublejšího humoru, dává-li v rámci děje smysl, tad tady to šlo uplně mimo mě, porotože úplně zapomněli, že by vánoční romantika měla být, krom trapných scének a klišé, taky trochu milá a romantická.   40 % ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, velmi pozitivně laděná, s milou a příjemnou atmosférou. Poměrně nenáročný děj, doplněný o plno vtipů a humorných prvků, zaujme sympatickým hereckým obsazením, z kterého kromě ústřední dvojice Emma Roberts - Luke Bracey zazáří nenápadný Andrew Bachelor a především pak skvělá Kristin Chenoweth. Příběh, ač již několikrát viděné klišé, nabízí vtipnou podívanou, atmosféru umocní různé druhy amerických svátků, nenásilný humor a příjemní herci, mezi kterými panuje zajímavá chemie, to vše zde funguje na 100% a působí jako takový svěží vítr mezi romantickými komediemi. Jakkoliv jsem odpůrcem milostných slaďáren, různých Rosamunde apod., kupodivu jsem se náramně zasmál a pobavil. Za mě jednoznačně spokojenost, Sváteční rande řadím mezi ty hodně povedené novodobé romantické záležitosti. 8/10. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Holidate nie je síce žiadnym žánrovým prevratom a búračom zaužívaných stereotypov, ale za to vie úspešne navodiť dobrú náladu a divák pri ňom kvalitne zrelaxuje. Ženské publikum určite ocení šarmantného Lukea Braceyho s jeho odzbrojujúcimi úsmevmi a muži sa budú radovať z prítomnosti roztomilej a trochu drzej Emmy Roberts. Film celkovo splnil moje očakávania nenáročnej romantickej komédie s milou dvojicou hrdinov, ktorej som od začiatku do konca držal palce. S prižmúrením oka ho hodnotím siedmimi bodmi z desiatich. Pôvodne som zvažoval dať o jeden bod menej, no Emma a Luke ma, priznám sa, skutočne chytili za srdce. Viac tu: https://refresher.sk/91024-Recenzia-Holidate. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

V posledních letech už nekoukám na hollywoodské komedie ani romantiku příliš často a tohle bylo po docela dlouhé době, nicméně jsem rád, že tyhle filmy vynechávám a asi je budu vynechávat i do budoucna, protože jsem z Holidate trochu znechucen. Ne ani tak z kvality samotné filmařiny, to ne, rozhodně se to docela příjemně sleduje a nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, neb je to prostě obyčejná rodinná pohodovka, ale přijde mi poněkud smutná ta nulová snaha o byť jen špetku originality v jakémkoliv směru. Holidate je i přes námět s potenciálem naprostá definice klišé romcomu od hnusně vyumělkovaného vizuálu, přes nudné vedlejší postavy, předvídatelné zvraty až po nesmírně trapný závěr. Kdyby to aspoň bylo vtipné, což i přes zoufalou snahu o neustálé hlášky fakt není. Pokud vám nevadí stokrát to samé, tak směle do toho, neb katastrofa to vyloženě není, ale pokud už jste viděli pár desítek amerických romantických filmů, tak není důvod to vidět, nic nového vás tu nečeká. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama