Reklama

Reklama

Equalizer

(seriál)
  • USA The Equalizer
Trailer
USA, (2021–2024), 46 h 10 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Queen Latifah, Chris Noth, Laya DeLeon Hayes, Adam Goldberg, Lorraine Toussaint, Liza Lapira, Tory Kittles, Michael Rady, Erica Camarano, Cormac Bluestone (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Veleúspěšný americký seriál z roku 2021 s Queen Latifah navazuje na stejnojmenný seriál z 80. let a filmovou sérii s Denzelem Washingtonem. Bývalá agentka CIA (Queen Latifah) si po odchodu do výslužby musí poradit v běžném životě, začít vychovávat dospívající dceru a hlavně najít nový smysl svého života. Ten brzy objeví v pomoci lidem, kteří se jí jinde nedovolají a stane se z ní místní samozvaná mstitelka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (11)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

24%? Jste pěkní pokrytci, vážení, The Equalizer není o nic větší blbost než ten s  Denzelem, ale bez dlouhých keců, Queen Latifah je jednoduše Queen, která nepotřebuje už dneska nikomu nic dokazovat a dává si to na těžkou pohodu, černá sexy alfasamice, jen kdyby na vás ulpěla pohledem, vy poseroutkové, co jí tu tak bezostyšně rozebíráte, stejně tak hipísačka/výtvarnice "teta Ví" Lorraine Toussaint. A taky žeru to jejich vymazlené doupě !!! ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Equalizér - tedy The Equalizer - je tak trochu hladivý seriál. Možná to je díky stoickému projevu a uklidňujícímu hlasu Queen Latifah. Nebo pravidelnému střídání akce a lekcí z rodinné výchovy. Občas říznutém aktuálním "black lives matters" aktivismem. Zazní rodičovská moudra jako např. "když jsem byla ve tvém věku, ukradla jsem auto", "nesuď holku podle záznamu v trestním rejstříku" apod. Tomu odpovídá i casting ústředního tria - hlavní hrdinky zejména (žena, afroameričanka, mateřský typ, se "speciálními schopnostmi"...). Chápu, že tohle našince zřejmě nenadchne... ale i tak celkovým číslům v hodnocení seriálu moc nerozumím (pozn.: na IMDb to má hodnocení 4,8/10). S Equalizerem s Denzelem to sice má pramálo společného. Na druhou stranu to je shruba na stejné kvalitativní úrovni, jako třeba Veřejný nepřítel nebo Černá listina. Oba jmenované seriály jsem nebyl schopen dokoukat vzhledem k vršícím se stupiditám. Na rozdíl od Equalizera v podání Latifah. PS: Wow, k dnešnímu 14.10.22 hodnocení na čsfd popolezlo z černých čísel na 30 %.:-) ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tieto hodnotenia sú asi trošku prísne, aj keď chápem, že dať Queen Latifah ako Equalizera je aj nad moje možnosti chápania. Tento seriál je v zásade akousi ženskou verziou pôvodného filmu s Denzelom Washingtonom, ale obsahovo sa to na neho nechytá. Navyše je to skôr klasická kriminálka, akých je už natočených mnoho. Na druhej strane otvára niektoré ťažké témy, o ktorých je potreba hovoriť. Takže taký priemer v rámci žánru. 55 % ()

Mukade

všechny recenze uživatele

Nevidel som to, tak nehodnotím, ale Queen Latifah = meh, nemám chuť to kôli nej vidieť. Meh meh. Keď jej postava je Equalizér = "vyrovnávač", tak Kráľovná je "odpudzovač". x'D  Poznám ju už "z videnia" desiatky (2 :)) rokov a ....... vždy ma dôkladne odpudzovala x'D , je účinná, to jej priznávam, vyjedačke rôznych dobrôt...  lol  ............... Najlepšie tu to vystihuje Mamľas vo svojej recenzii: "QL hrozné, dívat nelze. (2%)" ...... mimochodom odporúčam si prečítať celú jeho recenziu!.... xD  :P  ♥ .................................................... toto prečítať AŽ PO prečítaní jeho "recenzie"-komentu:   ")%2( .ezlen tavíd ,énzorh LQ" :  :(( endovôp ja olob ot kat ,utev undej an nel ukcer ujovs litárkzen ,ein ....................................................................... (I was drunk a bit... :) ()

Galerie (1 199)

Reklama

Reklama