Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (276)

dO_od odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Omlouvám se deváté epizodě, kčertu, omlouvám se Skryté hrozbě, hlavně se ale omlouvám sám sobě, že jsem si tímhle peklem vůbec musel projít. Tohle nejsou Star Wars, tohle je parodie na Star Wars, doslova to nejhorší, co kdy v tomhle univerzu vzniklo, nejzbytečnějších šest hodin mýho života a naprostý odpad. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První díly byly takové neslané, nemastné. Musel jsem se přeorientovat na jiné postavy a zvyknout si na Bobu, kterej se mi lehce protivil už samotým jménem. Nejen jméno bylo ale tím důvodem, proč jsem ho nemohl vystát. V prvních dílech totiž neudělal nic, čím by mě přesvědčil a dokázal mě naplno zaujmout. To nejlepší na celém seriálu tak bylo to prostředí, které mě drželo v přesvědčení, že bude líp. A líp opravdu nastalo. Cirka v polovině série se totiž objevil starý známý Mandalorian, Grogu a kopa akce, která se vlastně s posledním dílem ne a ne zastavit. Nakonec tedy po rozporuplném začátku epické vyvrcholení, které bych ani nečekal. Ač seriálový sidekick, tak k Mandalorianovi bližší, než bych tušil. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian byl fajn. Hodně fajn. Bylo to celé na vysoké úrovni, Boba Fett už tak dobrý nebyl. Jednak s ním byla spojena očekávání, jednak samotná zápletka byla slabší. Ačkoliv závěr série byl propojení obojí, tak i tak už se to nedalo zachránit. Nicméně je škoda, že se Disney nevydalo touto cestou dříve, neboť by určitě tyto seriály neměly za sebou pachuť třetí trilogie, kterou stále považuji za zločin proti lidskosti. ()

Lima 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě zatím nejlepší seriál s tematikou Star Wars, tím spíše, že konkurence není příliš velká. Širší příběhové rozprostření na Grogu a Mandaloriana vyprávění jenom pomáhá, protože pak to univerzum získává ucelenější rozměr. Temuera Morrison byl docela fajn, pořád na to má, zejména charizmatem, pohybové prostocviky po něm v jeho věku chtít nemůžu. Přirozená tvář Luka Skywalkera v předposlední epizodě je prozatímním vrcholem 3D scanningu, těch pár chybek, to už jsou jenom mušky. Jedinou slabinu vidím v Boba-Fettově omladině, vrcholně nesympatické, s vizáží učňáckých pubošů, bezcílně se poflakujících v hypermarketu. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Boba Fett nebol postava ktorá si podľa mňa zaslúžila vlastný seriál a v prvých epizódach sa mi to potvrdilo lebo som si k nemu musel dlho hľadať cestu. A to sa dá povedať vlastne aj o všetkom ostatnom. Tatooine je málo pútavá planéta nato aby sme väčšinu času boli iba na nej. Všetko čo Star Wars svet ponúka tu absentuje, celý dej je nezáživný, nudný a zbytočne naťahovaný. Návrat Manda, Baby Yodu atď bol iba na efekt aby fanúšikom ruzbušilo srdce, no nezabralo to na mňa. Obi-Wan nedopadol dobre ale určite ma viac bavil ajkeď mal scenár postavený na hlavu. Ani raz som tu nemal to klasické serialové nutkanie kedy koniec epizody nastajlujú tak že chcete v momente vidieť ďalšiu. Aspoň finále bolo super. Prehľadné, akčné a dobre natočené, no čo z toho keď ku postavám nič necíte a je vám jedno či prežijú. Mandalorian je oproti tomuto inde 4/10 ()

Galerie (82)

Zajímavosti (51)

  • Název epizody je referencí na stejnojmennou knihu Roberta Ansona Heinleina z roku 1961. (LostRaven)
  • Weequayští strážci během flashbacku křičí: „Keepuna“ (huttsky „střílet“) a používají nadávku „Sleemo“ („slizoun“). (LUKICKK)
  • Modifikátor, který zalátuje Fennec Shan, není nikdo jiný než baskytarista, zpěvák a skladatel Thundercat, vlastním jménem Stephen Bruner. V roce 2016 získal Grammy za nejlepší rapovou/pěveckou spolupráci a v roce 2021 za nejlepší progresivní R&B album. (Veskoslav)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama