Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Když v jedné malé japonské vísce začala v pravidelných intervalech umírat za podivných okolností zvěř, povolala místní majitelka hostince detektiva Inugamiho z Tokia, který se specializuje na paranormální jevy. Detektiv se během vyšetřování spřátelí s jedním z místních chlapců, který každý den místo školy pracuje na zdejších polích. Tento mladík není ve vesnici příliš oblíbený, jeho vrstevníci se mu posmívají a starší ho přehlíží. Přesto je to právě on, kdo dokáže detektivovi pomoci s tímto nadpřirozeným případem, během kterého se však ukáže, že vyšetřovatel, ale ani chlapec vlastně nejsou tak úplně lidmi. Každopádně detektiv Inugami během tohoto výletu získal novou posilu do své malé detektivní agentury a také jeden nový případ – zkusit vypátrat chlapcovi rodiče. (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Těžko popsat věc, která vás prakticky ničím neuchvátí. Nudné charaktery, kluk, co se chová a obléká jak holka a prakticky nonstop kňučí, díly tak nějak o... ničem zásadním, žádné následky, hlavní hrdina (vím, má to v povaze) neskutečně nezáživná osoba ničím nevynikající. Skáče to mezi tajemnem, vážností, pak to skočí na vtip, pak zas tajemno, pak zas vtip, tyhle elementy se tam střídají po celou sérii. Nedrží si to nějaký svůj tón. Je to jednou zbrklé, podruhé zas nudné, nemastné neslané. Existuje tuna lepších počitů. Jediná postava, která měla charisma a byla něčím zajímavá, byla malá lyštička Kon. Zbytek (krom Inugamiho a Inari) si nepamatuju po 12 dílech ani jména O.O To je co říct, když jsem zrovna tu poslední dokoukal... Ma gárl, Kon 45 % ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Kemono Jihen má určitě něco do sebe, tváří se to jako takové docela obyčejné detektivní mystery anime, ale jsou tu chvíle, které vás dokáží překvapit a momenty tak znepokojivé, že mi několikrát přeběhl i mráz po zádech. Atmosféra je fajn, některé zápletky jsou také docela povedené, jiné o něco méně a tak asi jediným pro mě výrazným negativem jsou postavy. Abych byl upřímný, tak nejsympatičtější je mi tu jednoznačně Inugami, Kabaneho a Kon jsem taky ještě dával, ale k ostatním jsem si během těch 12 dílů cestu příliš nenašel a některé postavy, které by pro mě mohly být zajímavé, jako třeba Inari, nedostaly dostatek prostoru. Podstatná část seriálu se tak točila třeba kolem Shikiho a Akiry, kteří mě nedokázali nijak extra oslovit a proto jsem nebyl do jejich arců zase až tak zainteresovaný (nenadchly ani zde představení Aya a Yui), jak by bylo třeba a tak mě tyhle části spíš nudily než bavily a tak i když to graficky někdy bylo povedené (třeba v soubojích), můj celkový dojem je jen u takového toho spojení "docela dobrý" a to jsou ve výsledku max silné 3*. 6,4/10 ()

Reklama

Galerie (380)

Reklama

Reklama