Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této pohodové apokalyptické komedii se svobodomyslná Liza (Zoe Lister-Jonesová) připravuje na poslední večírek před koncem světa. Dostat se tam však nebude snadné, protože jí ukradnou auto a čas před dopadem zkázonosné komety se krátí. Liza si uvědomuje, že musí dát sbohem přátelům i rodině, a tak se v doprovodu svého mladšího já (Cailee Spaenyová) vydává na zábavnou cestu po Los Angeles, na níž se setkává s řadou výstředních postav. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Videl som oba predošlé Lister Jonesovej filmy. Prvý bol dobre napísaná, malá dráma (možno až moc malá a zniesla by mainstreamový remake). Druhý roztomilé, dievčatkovské guilty pleasure, ktoré tu na čsfd schytalo dosť, nie celkom opodstatnenej nenávisti. Takže som od nej nečakal veľa, ale tešil som sa, hlavne pre opätovné obsadenie Cailee Spaeny. Výsledok je uvoľnený výlet do najťažšieho žánru, ktorý ako režisérka, scenáristka a herečka v hlavnej úlohe, podnikla absolútne bez komediálneho talentu. Väčšina hercov (jej kamarátov) v podstate ani nehrá, len recitujú akože vtipné repliky a zase odídu, načo sa obe dve hlavné herečky (Cailee hrá Lister Jonesovej mladšie ja, takže sú v zábere furt spolu) ksichtia na niekoľko rôznych spôsobov, je v tom hodne fyzického herectva, a človek sa za ne až cíti trápne. Cailee je na zožratie, ale hrá zle, všetci hrajú zle, vtip im nevyšiel ani jeden, je to dlhé, repetitívne, bez náboja, bez gradácie. Celkovo bohužiaľ naozaj nevydržateľná sračka. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Zoe Lister Jones je nejaká neukojená chudera, to je jediné vysvetlenie filmu o konci sveta, kde sa každý smeje jak lečo, každý chlap je magor a všetky ženské riešia len sex, orgazmy a iné fakt pred koncom sveta dôležité veci. Lister Jones to chcela natočiť, ako že je nad vecou, ale namiesto toho sa len totálne strápnila. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato mala komedie u me fungovala, drama ne. Je takova podivna,jakoby mimo realitu a pritom je ji desive blizko. Je to sladke, mile, trochu melancholicke a nadejeplne. Je to takova serie obcas zabavnych skecu spojenych dohromady. Smes zanru s modernimi pisnickami , velkym vypravecim obloukem a vybornou dvojici herecek v hlavnich rolich. Film vas prinuti zamyslet se nad chvilemi, kdy jste na sebe byli prisni a neverili jste, ze si zaslouzite lasku a peci. ()

Radeck 

všechny recenze uživatele

To je prvně co píšu recenzi za pochodu a ještě jsem neviděl na konec filmu ale to mi stačí vykřiknout nad tímto snímkem ortel že todle zboží je prostě boží a budu ho chtít vidět znova protože si ten film když mi něco nějak unikne tak si ho přetáčím na danou scénku třeba příklad jak je Liza se svou kámoškou která se jí chlubí a říká že.... mám titul z reiki jo zrovna mi přišel..... prostě úžasná pohoda, sranda a zkusím se zas po pár letech zase zhulit protože po téhle jízdě mám zase chutě. Takže jasných pět hvězd a s chutí do toho přátelé vřele doporučuji. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

takový ten klasický Sundance film,do kterého si hlavní herečka,která je zároveň i scénáristka a režisérka sehnala slušnou porci známějších tváří,ale jinak nemá moc co nabídnout.Hodně se tu mluví,ale většinou o ničem a mnohem zajímavější než sledování hlavní hrdinky by bylo sledování některých těch bizárních postaviček,které různě potkává.Neurazí,nenadchne...40% ()

Galerie (91)

Reklama

Reklama