Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hazardní hráč Zeb Smith (Bill Elliott) slíbí umírajícímu kazateli, který mu zachránil život, že splní jeho celoživotní cíl a postaví kostel. K tomu chce použít pět tisíc amerických dolarů vypsaných jako odměnu na Doll Brownovou (Marie Windsor), která zabila svého manžela Lewa Stonera (Harry Woods). Po Doll jdou i Stonerovi bratři Gyp (Jim Davis), Red (Louis Faust) a Dusty (Paul Fix), stejně jako i Zebův kamarád, maršál Bucky McLean (Forrest Tucker). (HTB)

(více)

Recenze (2)

El Indio odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná náboženská agitka = odpad jak vyšitej. Ale i bez toho by se to nevyškrábalo vejš, než na slabý dvě hvě hvězdy. Po celou dobu je to nechtěně směšný a zcela odtržený od reality. A to i vrámci žánru a kontextu doby. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Je tam hodne nabozenstva to jo, film praveze ukazuje pravu tvar poniektorych ateitsov -  spravaju sa doslova ako biblicki pohania  a mytnici. Film vybornym sposobom /reziser sa fakt predviedol, dialogy, kulisy, maketa mestecka/ ukazuje, ze nabozenstva su na svete preto, aby sme sa ako ludia vzajomne nepozabijali  : 77 % ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama