Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (334)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na české poměry jde o fajn komediální a zvrácený úlet, který je svým pojetím a formou progresivní. Některé scénky sice balancují na hranici trapnosti a " přes čáru" ( Vyšehrad je bez debat pořád největší topka posledních let po všech stránkách), a občas šlo blbě rozumět ( Adam Ernest je sice vtipný, ale raději bych byl kdyby mluvil normálně). Mám to mezi 3-4, ale jakmile byl na scéně Doktor, což je nejlepší postava i jedničky, tak jsem se smál nahlas. Zaujalo i finále, které je velmi odvážné, drsné, bizární a zvrácené jak se patří. V tomhle ohledu za mne silnější a progresivnější zážitek než Banger, co se týká drog a party. 7/10. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička. Téměř dvojnásobná stopáž byla využita naplno a díky několikanásobně vyššímu rozpočtu to vypadá mnohem filmověji (a celkově zábavněji). Spirit těžce hrubozrnné teen komedie (o honbě za zásuny a prožití nezapomenutelného mejdanu) pro milovníky zvrhlého černého humoru zůstal plně zachován, tentokrát je ale vyprávění promyšlenější a důmyslnější. Z Ernestova "Uheráka" se stala výborná postava (v jedničce to byla jen přicmrndávající a vcelku otravná karikatura) a jen minimum vtipů netrefilo terč. Předchozí díl hodně lavíroval mezi syrovou genialitou a amatérským humusem. Větší, profesionálnější a vytříbenější sequel i ty nejvíc over-the-top momenty p(r)odává ladněji a divácky přívětivěji. Pořád je to samozřejmě totálně dekadentní náhul, z něhož se bude lidem s "vybraným" vkusem dělat nonstop blivno, technická a řemeslná úroveň je tu ale zkrátka viditelně vyšší (což je jednoznačně plus). Vytuněná multipla, hláškující tatík-doktor a focení dickpicu rulez. Doufám, že to bude mít v kinech úspěch a že se z Řezníka časem stane spasitel současné domácí "lidové" filmové zábavy. 80 % ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pohl povýšil svou Párty z pozitivu na komparativ a přesunul děj neméně šíleného pokračování do kinosálů a na pověstný Mácháč. Co se týče technického zpracování, rozhodně se na Párty Hárd dívalo o poznání lépe. Svým humorem mě dvojka oslovila o něco více než jednička, přesto ale stále nešlo o můj šálek kávy - scény z ordinace mě však pobavily, stejně tak i "potitulková" scéna. Chválím animovanou vsuvku do děje, která byla sice megabizarní, ale ve výsledku celkem účelná. Jsem zvědavý, jestli Pohl a spol. přijdou i se superlativem. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Martyho kreslené vtipy sestavené do jednoho naprosto neuceleného snímku. Jako příznivec říkám, že je škoda, že nedokáže dát dohromady scénář, který by formou vyprávění (nikoliv obsahem proboha...) překonal 9. třídu ZŠ. Nehledě na tak hrubé a zjevné filmařske chyby. Kdyby to bylo jenom na YT, člověk by to přehlédl a prominul. To, že dostal Party Harder na plátno, je pro mě záhadou. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobré zakončení Filmového víkendu, v Boskovicích. V záplavě českých, béčkových trapno komedií, kde i slovo "prdel" je pro mnohé režiséry za hranou, je tenhle "Párty masakr" příjemnou změnou. Příběhově je to samozřejmě o ničem, ale ty hlody, ty hlášky! Z těch šlo celé letní kino do kolen, včetně mě a to mě jen tak něco nerozesměje. Ano, trapno tenhle film provází po celou dobu, ale oproti prvnímu dílu si to trapno užijete a skvěle se pobavíte! ___ (11. Filmový víkend ČSFD, Letní kino, Boskovice) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Závěrečná párty byla natočena v pražském klubu Fuchs2. (Gandalf42)
  • Jednoho z dvojice vyhazovačů ztvárnil Petr Reif, který je ve skutečnosti profesionálním policistou. (Olík)
  • Pan doktor v jedné scéně dává holčičce, kterou bolí bříško, vypít Metaxu. Stejný alkohol doporučuje a dává svému synovi v prvním díle jakožto „nejlepší kundolep“. (Diego75)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama