Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

hippyman 

všechny recenze uživatele

Úvodem bych rád poukázal na fakt, že šlo o návštěvu kina asi po 4 letech, v naprosté euforii ze zajištěného hlídání dětí, možnosti rande s vlastní ženou a po dvou sklenkách vína. V sále navíc seděla zřejmě právě cílová skupina, dost možná placená distibutorem za každý projevený smích. Tato podpůrná konstalace vyústila v překvapivou spokojenost s děním (ne už tolik dějem) na plátně namísto očekávaného úprku z kina. Jasně, není to perla české kinematografie, ale nenáročného diváka v podobné situaci zaručeně pobaví. Jen ten soudtrack opravdu dost bolel... 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to o velkej kus horší. Ale v kategorii počinů pana Zahrádky je to asi spíš to lepší. Nebudu tomu dávat odpad, když třeba každej poslední Willisův film je o kus horší. Obsazení není nic světobornýho, což hlavně v případě Jirky lábuse znamená, že jeho roli by zahrál kdekdo. Byli tam asi tři vtipné scény, a i když už zejtra po snídani nebudu vědět, co jsem viděl, tak flusat na to úplně nebudu. 40%. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Zahrádka je zvláštní režisér má na kontě sračkovní Lásku na špičkách  a pak solidního Chlapa na střídačku  tohle je jeho zatím poslední film a opět dávám odpad. Děj ve zkratce jsou dvě dcery obě nepracují ačkoliv nepracují jedna má kvalitní manikúru a chodí parádně oblečená kde na to bere nevím a obě  celý film jenom chlastají kde na to berou taky nevím. Po jedné jede chlap už delší dobu, ale bojí se jí to říct tak, že ho ona bere jen jako přítele ten chlap měl ženskou ta se s ním rozešla jelikož ona měla jiného. Ta ženská chodí/nechodí  s Kohákem co je bývalý tenista ( ne není to vtipné) a každý s ním chce fotky a jeho podpis (reálné asi jako Ordinace v růžovém hovnu) , ale on má jinou což ona neví. Ta s tou manikúru chce podnikat a být návrhářka oděvů , ale nemá na to peníze   jdou do města a najdou plac k pronájmu vezmou ho a jdou do banky pro úvěr ten nečekaně nedostanou a začnou jim tam nadávat (proč neřekli rodičům se neřeší) tak ona je z toho špatná a chce  to zrušit ten přítel , ale má doma schovaných 200 000 tak jí je dá  (jaká náhoda tenhle chlap je i profesionální it technik  mimochodem ačkoliv žije v dodávce) a ona to otevře (to kde je vzala neřeší) . Pak ona zjistí, že Kohák má jinou ženskou a nasere  se pak se naštve i Lábus (její otec) a jde za ním a bouchne ho pálkou jinak tenhle otec za celý film kromě této činnosti udělá úplné hovno a jednou se pořeže. Na konci ona zjistí, že jí to ten přítel zaplatil naštve se a vyhodí ho (ani mu nepoděkuje) on jde za Kohákem a řekne mu ať jí domluví doporučení od Latify , aby ji pozval na nějaký módní galatrh on ji tam pozve ona s tím přítelem začne chodit a máme konec . Film je to blbý a vtipy jsou kameňákovitého typu třeba ona říká byla jsem slepá a hluchá, když jsem si tě vzala vidíš z čeho jsem tě vyléčil. Pochválit jde pouze  soundtrack a Burešová , ale tady za ni body nedám jelikož ten film je sračka. P.s. oni tam dokázaly narvat i feministické hovna tak, že pokud dělá chlap do módy je neschopný a budeme se mu smát a ženské ne ? P.s. Oni vážně na konci naznačují, že to se děje na filmovém festivalu v Karlových Varech je normální?  5 procent ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Prosím tě, jak můžeš koukat na takovou blbost?... A žehlil jsi někdy? (Vratné lahve). Tato hláška vystihuje moje hodnocení a činnost, u které jsem film částečně sledovala. Pár rádoby herců se snaží napodobit americké romantické komedie o holce, která si chce splnit sen a najít vysněného chlapa. Bohužel, nefungovalo to. Herci typu Kohák, Burešová, Krejčíková nejsou a patrně nikdy nebudou na takové úrovni, aby herecky zvládli nějaký slušný film nebo seriál. Pobavilo mě ovšem duo Freimanová Lábus, takže jen kvůli nim nedám nižší hodnocení. ()

JenYu odpad!

všechny recenze uživatele

Ty kráso! Už jsem strašně dlouho neviděla žádnou českou moderní komedii a tohle teda byla síla. Bohužel v negativním slova smyslu. Strašný scénář, žalostný budget, nesympatičtí herci, šablonovitost, přehrávání, totální absence jakýchkoliv emocí, nelogičnost, hrozná hudba atd. I brak na Netflixu má nějakou přidanou hodnotu - např. lokace, tady nebylo zhola nic. Bavil mě vlastně jedině Kohák, pro kterého mám ale slabost :) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Jaromír Nosek, který v komedii ztvárnil jednu z vedlejších rolí, musel pokaždé dorazit o několik hodin dříve, protože mu maskérky a kostymérky na hlavu naplétaly umělé dredy. (rakovnik)
  • „Kvůli nabitému natáčecímu plánu bylo nutné natočit některé podzimní scény v létě, a naopak letní v listopadu. Produkce tedy na konci srpna svážela ze širokého okolí všechny zežloutlé spadlé listy, které se aranžovaly na chodníky a do zelených stromů. V listopadu se zase suché listy na stromech přestříkávaly nazeleno. Pochopitelně ekologicky nezávadnou barvou,” vzpomíná na úskalí natáčení producentka a také scenáristka Zita Marinovová. (rakovnik)
  • Když Barbora Mottlová natáčela scénu, kdy rozbije cihlou čelní sklo exkluzivního sportovního auta, cihla byla pěnová rekvizita, aby nedošlo k žádnému poškození vozu, „pavouk“ byl na sklo dodělán trikově v postprodukčním studiu. Leč co čert nechtěl, když se Bára nahýbala nad kapotou auta, přezkou na pásku poškrábala lak. (rakovnik)

Reklama

Reklama