Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama

Poslední recenze (2 514)

plakát

Model House (2024) 

5 modelek je v chatě ve , které je  přepadne chlápek a ženská a později povolají dalšího chlápka. Unesou je a dají jim na mobily zprávy , že potřebují peníze na nějakou ´´charitu,, , když se vybere milion slibují jim, že je pustí samozřejmě se to zvrtne  a někdo zemře. Bohužel na home invasion je to slabé k nějakému násilí a gore (sklenice v oku) tam dojde zhruba až na konci a většina zabití je zastřelením. Ani herečky za moc nestojí máme tady tlustou zrůdu, nějakou Španělku, jednu kudrnatou a zbytek je nezajímavý. 20 procent za film 20 za úvodní scénu a  tu gore scénu.  Herečka z Halloweenu II od Zombieho. P.s nikdy nedržela v ruce zbraň a nestřílela a zabila ho na poprvé dobrá pohádka. P.s. 2 Ten konec je co za sračku jak to přežila?

plakát

Občanská válka (2024) 

Jeden z nejdebilnějších filmů co šel do kin. V USA je občanská válka západní síly proti prezidentovi ten prezident nemá žádné vojáky nebo jen omezený počet lidí (totální píčovina) naopak západní síly mají vojáky a převahu a ten prezident si jen vysílá projevy v televizi a rádii (proč mu to nevypnuly?)  . Každý kdo trochu sleduje světové konflikty ví, že by se do toho srala minimálně osn a možná i eu a ten prezident by požádal o pomoc i jiné státy v případě USA by pomohla pravděpodobně Anglie jak v konfliktu v Iráku pokud je  tohle narážka na Trumpa mu by pomohlo minimálně Rusko asi i Venezuela  tady se to ani neřeší není zde ani  nikdo s modrou přilbou . Dále pak ten prezident by určitě nečekal v bílém domě na svou smrt i Kaddáfí , když to šlo do sraček zdrhal to samé Usáma nebo Saddám i ten zmíněný Ceausescu  chtěl utéct, ale nepodařilo se mu to.  Jinak film se věnuje 4 reportérům (jeden je tam k ničemu a jen se veze) co jedou do Washingtonu udělat rozhovor s prezidentem dříve než tam dorazí západní síly. Po cestě narazí na menší konflikty a někteří zemřou. Bohužel je to nudné a nezajímavé o postavách nic nevíte o konfliktu taky ne a   vypadá to třeba tak, že potkají dva vojáky ti jim řeknou chceme zabít ty naproti , protože oni chtějí zabít nás (debilní dialogy po debily). Ty 2 hvězdičky jsou pouze za scénu s tím hromadným hrobem a konec jinak tam není co chválit . P.s. Žádný válečný novinář by nešel takhle do otevřeného boje jak je zde ukázané kdo viděl nějaký válečný dokument třeba z Iráku tak ví, že oni většinou jsou v úkrytu a takhle jak je to ukázané  se nezapojují jinak byla mezi nimi úmrtnosti tak 50 procent minimálně a ani ti vojáci by je mezi sebou tak nechtěli, aby se jim tam pletli. P.s. Tak, že celý film byl k hovnu , když stejně ten rozhovor nechtěli.

plakát

Atlas (2024) 

Roboti bojují proti lidem jelikož jeden z nich co slouží jedné ženské a její dceři viděl někde v hlavě té  dcery, že se lidstvo zničí tak se jim snaží tomu zabránit tak , že je zničí dříve (tohle nedává smysl proč prostě si na to nepočkali?). Ze začátku vítězí pak lidstvo založí nějakou organizaci  na styl nato a nasa a vítězí lidstvo pak ten co  vede roboty  odletí do vesmíru (proč mu to dovolili film) a posuneme se v  čase. Po 28 letech objeví toho co odletěl kamaráda a zjistí z něho, že ten co odletěl je na nějaké planetě tak tam pošlou mechy z , kterých přežije jen jeden kde je JLO. Ona se musí synchronizovat s tím mechem , aby ho mohla využívat a do toho po tom veliteli jde a pak zjistí, že ten velitel robotů chce zničit Zemi atomovkou.  Bohužel je to zbytečně dlouhé někdy ty akční scény vypadají divně někdy naopak dobře je to zhruba stejně kvalitní jak Stvořitel    ten měl lepší akci , ale haproval v ději tohle má lepší děj , ale hapruje v akci. 60 procent

Poslední hodnocení (3 633)

Model House (2024)

02.06.2024

Občanská válka (2024)

01.06.2024

Atlas (2024)

01.06.2024

Barvy zla: Červená (2024)

31.05.2024

Ženy a život (2022)

odpad! 31.05.2024

Představa o tobě (2024)

28.05.2024

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

26.05.2024

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024)

25.05.2024

Three Blind Mice (2023)

24.05.2024

Reklama