Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (153)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Roboti bojují proti lidem jelikož jeden z nich co slouží jedné ženské a její dceři viděl někde v hlavě té  dcery, že se lidstvo zničí tak se jim snaží tomu zabránit tak , že je zničí dříve (tohle nedává smysl proč prostě si na to nepočkali?). Ze začátku vítězí pak lidstvo založí nějakou organizaci  na styl nato a nasa a vítězí lidstvo pak ten co  vede roboty  odletí do vesmíru (proč mu to dovolili film) a posuneme se v  čase. Po 28 letech objeví toho co odletěl kamaráda a zjistí z něho, že ten co odletěl je na nějaké planetě tak tam pošlou mechy z , kterých přežije jen jeden kde je JLO. Ona se musí synchronizovat s tím mechem , aby ho mohla využívat a do toho po tom veliteli jde a pak zjistí, že ten velitel robotů chce zničit Zemi atomovkou.  Bohužel je to zbytečně dlouhé někdy ty akční scény vypadají divně někdy naopak dobře je to zhruba stejně kvalitní jak Stvořitel    ten měl lepší akci , ale haproval v ději tohle má lepší děj , ale hapruje v akci. 60 procent ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Časy kedy som očakával takmer novú hru s očakávaním, občas s predobjednávkami sú už dávnejšie preč ale prečo ma asi po 20 minútach tohto filmu napadlo že čochvíľa sa zrejme objaví nový Titanfall? A čuduj sa svete potom som objavil akýsi článok že údajne chlapci z elektronik aids naozaj medzi predobjednávky zaradili titanfall tretí.Svojim spôsobom v dobe keď každý vypína všetky povolenia aplikácii, keď sú kroky winu či smart telefónou, televízorov a hodiniek tak zabrzdené že s radosčou kupíte tie od xiaomi za 35 eček československých ako nejaký výkladný kúsok od džíšoku za 280 v ktorom vydrží batéria niekedy aj celý deň kým tá v xiaomi mi dala s prehľadom 9 dní sa niet čomu čudovať že niečo podobné vzniklo, teda najmä to ako skeptička nakoniec prijala užívateľské nastavenia svojich hodiniek...alebo robota či čo to bolo. Svojho času sa to hre Destiny oplatilo, staviť na masívnu reklamu tak asi Titanfall stavil na podobnú kartu a zavátal na Netflix. Či to bude mať (d)efekt, ukáže čas. Filmový ťažký priemer až podpriemer ktorý by naozaj uspel skôr ako počítačová hra, aj tie herecké výkony vyzerajú ako vyrobené AI... ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Další z filmů kde si jen odškrtáváte jednotlivé sekvence a scénky a klišé. Hrdinka je chytřejší než AI a dokazuje to hraním šachů s PC a taky tím že při odchodu mezi dveřmi zahlásí "ŠACH MAT", největší AI záporák chce zachránit lidstvo a zemi tím že bude zabíjet lidi dřív než zabijí oni sebe, hrdinka a záporák mají společnou minulost, hrdinčina matka "to myslela dobře", hrdinka se sere tam kam nemá, hrdiní vojáci do jednoho umřou a hrdinkla je na všechno sama, hrdinka musí věřit AI a musí se spolu naučit spolupracovat, hrdinka odhaluje tajné informace, souboj dobra se zlem, hodná AI umírá za pláče hrdinky, hodná AI neumřela a hrdince stéká slza po tváři že Smith je zpěta ještě stihla povýšit na nejvíc nejdrsnější paní vojákovou takže teď velí skupince jiných hrdinek (převážně žen, protože muži jsou asi fakt úplní idioti) Jennifer na svůj věk vypadá sice dobře, peníze to stárnutí umí utlumit ale herečka z ní nikdy asi nebude. Občas mi přišlo že sice věděla v čem hraje ale zapoměla hrát. Chytrou paní jsem jí moc nevěřil. Netflix sice neřeší peníze ale to nezaručuje kvalitu. Beru že má odvahu dělat i béčka a céčka ale bohužel, ty kvality to pořád postrádá. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

Jennifer umí romanťárny, dojáky, i v The Mother se na ni dalo celkem koukat, obstojnej  pozemskej akčnák. Co Jennifer neumí jsou sci-fi. Prostě ne. Musela si to sama vyprodukovat, jinak by ji tu roli podle mě nikdo nedal. Snaha Netflixu natahat k obrazovkám maminy od plotny, aby zjistily, že v současném světě začíná být trendy AI, nic jinýho v tom asi nevidím. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Atlas je zde zkrátka jen dalším ukázkovým příkladem zcela nesmyslně a přehnaně kritizované podívané, s hromadou mnoha uživateli naprosto zbytečně dehonestujících komentářů, většinou samozřejmě pocházejících z řad klubových a festivalových diváků, kteří se odmítají filmem bavit a chtějí od tohoto média jen umění,umění a umění. To ovšem Atlas očekávaně nenabízí, a proto ty drsné hejty, které jsou možná oprávněné, nicméně zároveň zcela nemístné. Atlas je totiž film, který je točený z důvodu cílového diváka pobavit a oslovit ho způsobem, který se opravdu neztotožňuje s potřebami intelektuálů a erudovaných filmových kritiků. Toť asi tedy k té všeobecně hloupé kritice a nyní již k filmu samotnému. Ano, Atlas skutečně nenabízí nic převratného, kvalitního, či v jakémkoliv ohledu výjimečného, na druhou stranu ale v ohledech, který by měl od takovéhoto typu filmu potencionální divák očekávat, tak v těch funguje více než spolehlivě, zábavně a přesvědčivě. Zápletku tak lze označit za opravdu svižnou a nenudící, jednotlivé tuctové postavy pak působí sympatickým způsobem, i když o věrohodnosti prdelaté Jennifer Lopez v ústřední roli by se nejspíš diskutovat dalo, ale že by vyloženě filmu ublížila, tak to ne, atmosféra a vizuální podoba filmu též vypadá dost slušně, no a co se týče toho nejdůležitějšího, tedy akce a efektů, tak je tedy poznat, že využití CGI tu sehrálo dominantní roli, nicméně alespoň pro mě rozhodně ne rušivou, navíc je důležité i zmínit, že vše po této stránce působí poměrně přehledně a dynamicky, a akce je vážně hodně a v závěru se to celé rozjede do vážně slušného inferna, které mě upřímně sakra bavilo. Abych ale zas jen nechválil, tak časté pokusy o emoce se zcela minuly s účinkem, no a pár vyloženě do očí bijících nelogičností se tu bohužel též vyskytuje, ovšem za mě ani jedno z těchto nepopiratelných negativ nemělo stejně nějaký zásadní vliv na můj výsledný dojem, který označím za velice uspokojivý. Atlas je prostě zábavná, efektní jízda, co sice příliš rozumu nepobrala, nicméně svůj cíl alespoň pro mě splnila na jedničku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • QR kód na „psích známkách“ Atlas Shepherd obsahuje číslo 12761760 (kód je vidět a lze načíst v čase 01:47:41). (jDanek)
  • Film byl inspirován sérií videoher „Titanfall“. (Vitox)
  • Rekvizita Harlanova (Simu Liu) procesoru je ve skutečnosti stará elektronická cigareta připojena modelářským konektorem dean-T. (UncleMorty)

Reklama

Reklama