Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Toto je thriller, ktorý sa mne osobne páčil aj po rokoch a dokonca v porovnaní s kúskami ako Zlodej bozkov alebo Zberateľ kostí sa mi zdá najlepší. Po prvé sa mi nezdá, že je vrah odhaliteľný hneď a po ďalšie ten koniec je pre diváka, ktorý film vidí prvýkrát prekvapujúci, tá situácia v kuchyni až šokujúca. Čiže nemôžem inak, len hodnotiť pozitívne, dobrá kriminálka, dobrá zápletka, dobrí herci. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, průhledné dílko... Aspoň, že A.Jolie je kus baby na kterou se dá koukat :-) , jinak bych to asi nedokoukal, zvláště poté, co po pár minutách neretardovaný člověk (a možná i ten) pozná kdo je vrah. A co pak s tím zbytkem filmu (nebudu říkat kriminálky - to bych kriminální žánr asi urazil)? ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně velké zklamání. Po první scéně je člověk natěšený, protože by to mohlo být něco skutečně dobrého, napínavého, ale ono se z toho napětí záhy vytrácí, protože divákovi je hned jasné, koho vlastně hledají. Nic na tom nemění ani twist v závěru, který byl stejně průhledný. Jen ta nahá Angelina to vytáhla na těch pár procent. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Carusovy nepovedlo. Prachobyčejná kriminálka, jako ty který dávají na Nově. Jen s hvězdnějším obsazením. Příběh je jednoduchej, a navíc vrah jde odhadnout po chvilce, nýbrž film nemá zrovna moc postav, takže je hned jasný kdo je vrah, což je škoda. Herci naneštěstí ušly, Hawk hrál skvěle, Jolie už trochu hůř. Ale nejvíce mě dostalo že do hlavních rolí vepsaly Sutherlanda kterej tu hraje jen asi 4 minuty. Hudba tuším od Briana Tylera je asi největší pozitivum z celého filmu, ten chlap má rozhodně talent, a už po několikáté dokázal co umí. Každopádně se jedná o obyčejnou kriminálku, která sice nezhnusí ale ano nijak nenadchne. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to mu tady dáváte tak nízké hodnocení. Nestydím se jít proti proudu a taky půjdu. Mě se to líbilo. Nebyl to v žádném případě špatný nápad. Vrah tě zabije, aby se mohl stát tebou. Vůbec nevadí, že téma filmu je stokrát ohrané. Angelina Jolie jako speciální agentka FBI Illeana Scott je skvělá. Nudou jsem rozhodně netrpěla, proč taky. Já jsem si film užívala. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • V zástupu producentů snímku se mimo televizních tvůrců objevuje například také David Heyman, který stojí za všemi díly Harryho Pottera. (imro)
  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)

Reklama

Reklama