Reklama

Reklama

Amerika hledá topmodelku

(pořad)
  • USA America's Next Top Model
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2003, 322x42 min

Tvůrci:

Ken Mok

Scénář:

Kenya Barris

Účinkují:

Tyra Banks, Dita Von Teese, Atoosa Rubenstein, Katie Cleary, Janice Dickinson, Dylan Ramsey, Erika Heynatz, Ryan Hansen, Nicole Richie, Bill Maher (více)
(další profese)

Jedna z nejpopularnějších modelingových reality show. Supermodelka Tyra Banks hledá topmodelku. Z několika tisíc dívek jich bylo porotou vybráno 10, které budou po celých 8 týdnu ubytované v luxusním hotelu. Každé kolo budou modelky muset splnit úkol a na konci každého dílu jednu dívku porota vyloučí. (oficiální text distributora)

Recenze (212)

Attta

všechny recenze uživatele

Jak vůbec taková reality show může někomu zaměstnat mozek nechápu. Tohle nemá opravdu nic racionálního, nic zábavného a k pořádné reality show to má hodně daleko. Nechci urazit nikoho koho tohle zajimá a sleduje to, ale zkrátka nemám jediný logický důvod proč se na tohle dívat. Doufám, že se nedočkám dne, až bude většina národa takhle dementí i u nás v ČR aby si na tohle udělali čas a hleděli na tyhle stupidní odrhováky. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto několik sérií (fajn, co si nalhávat, na některé ty holky se docela pěkně kouká), ale často za skřípění zubů. Neustálé hádky mezi věřícími a nevěřícími, cesta do Evropy, kdy se dívky chovají, jako kdyby je měli vystřelit na Mars, časté spory kvůli focení ve sporém či žádném oblečení... apod. ()

Reklama

tyna97 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených soutěží! Tyra je úžasný člověk a když jsem byla menší, byla můj velký idol. Tohle jsou Vyvolení v holčičí verzi, spousta chůze na mole, šminků, úprav zevnějšku, korunu tomu nasazuje zženštilý černoch se sakra dobrou chůzí na podpatcích, ktetou by záviděla asi každá. Toho doplňuje fešný Ken/Jay, který svými občasnými výrazy a hláškami hodně pobaví. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se mi velmi líbí a je škoda že to někdo neokopíroval i v ČR,aby se mohlo zvednout sebevědomí českým holkám které si nevěří.Je zajímavé jak v tomto pořadu září holky které by v naší republice byly pokládány za naprosto tuctové,ale to jsou Spojené státy,tam tleskají všemu nad čím bych zde kroutil hlavou.Amerika hledá topmodelku,televizní pořad který stvořila Tyra Banks,která dokáže holky povzbudit a jako mávnutím proutku je pak hned poslat domů,ale takový je modelingový průmysl,jako jízda na horské dráze. ()

Yokolobuna odpad!

všechny recenze uživatele

Typická dementní Reality-show, která není ani za mák zábavná. Parta holek ze sebe dělá před obrazovkou krávy. Předem připravené situace, které mají vypadat děsně náhodně jsou také pěkně blbé a rozhodně ne zajímavé. Příšerná záležitost, při které jen kroutíte nevěřícně hlavou a raději to rychle vypnete, než se vám udělá šoufl. ()

Galerie (352)

Zajímavosti (8)

  • V několika řadách se v úloze porotkyně objevila česká modelka Pavlína Pořízková. (ČSFD)
  • Tyra Banks projekt vymyslela a zároveň je jeho moderátorkou a porotkyní. (ČSFD)

Reklama

Reklama