Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

HAL 

všechny recenze uživatele

Že se na place v Hollywoodu fetuje je docela normální, ale že by na nějakém place všichni fetovali chloroform, to je snad poprvé. Jeden z nejnudněji a nejlaciněji natočených akčních filmů ever, s humorem takové inteligence že musí urážet každého kdo už nechodí na první stupeň základní školy... což je trochu paradoxní vzhledem k tomu že bodycount tu jde snad do desítek a pro děti to tak úplně asi není. Dexter Fletcher je cucák co zprasil už Bohemian Rhapsody, takže tohle moc nepřekvapuje... ale dost mě děsí že teď má točit i třetího Sherlocka Holmese s Downeym. Takového filmu je na něj vážně škoda. 4/10 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Akčná komédia s romatickou zápletkou rozhodne nie je ľahká disciplína a Ghosted je učebnicovým príkladom toho, ako veci nerobiť. Chémia medzi postavami nefunguje, tak nejako len existujú vedľa seba. Ana de Armas predvádza svoj doteraz najhorší herecký výkon a zároveň najnižší stupeň príťažlivosti. Nefunguje ani akcia, ktorú zráža nudná choreografia a veľmi často prítomné/neprehliadnuteľné zelené pozadie. V rámci spomínaného žánru odporúčam napríklad komédiu Vrahouni (2010). Za povinnú jazdu treba však považovať dva filmy. Akčnú komédiu s áčkovým rozpočtom, trojáčkovým režisérom a v tom čase najáčkovejším akčným hrdinom. Samozrejme mám na mysli Pravdivé lži (1994). No a tým druhým je do dnešného dňa neprekonaný kráľ žánru...chvíľa napätia...Honba za diamantem (1984). ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Všichni víme o co jde a jak to bude probíhat, ale film je poměrně zábavný a ani se u něj nenudíte. Chemie mezi Chrisem a Anou je supr a klasicky se tu dávají známé songy během akce, to je asi tak vše pozitivní. Mile překvapěj ještě camea. Akce žádný zázrak není, příběh už vůbec ne a ten green screen mě místy bolel (je vidět, kam ty peníze šly). Nenáročný, vcelku dobře koukatelný film u kterého si odpočinete a na jedno odpoledne i zabavý, ale pak už si na něj nejspíš ani nevzpomenete, protože už jsme to vše viděli. Funguje to jenom díky sympatické dvojce. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Že se bude jednat o vrstvení všech možných klišé by mi ani tak nevadilo. Nakonec s tím jsem počítal. Stejně jako s tím, že co do nějaké zápeltky to bude blbé až na půdu. Co jsem naopak čekal byla našláplá akce se sympatickou ústřední dvojicí ve středu dění a také nějaký ten důvod pro zasmání. No ale nedostal jsem ani to. Akce sice měla několik záblesků, ale jinak to byla sterilní přehlídka stokrát viděného. Evans s Anou de Armas můžou být sympatičtí až na půdu, ale za mě jim to tady nesedlo. nemám problém s obráceným gardem, kdy ona zachraňuje jeho, ale Evansovi ta role trouby, který drží pistoli jako prase kost, prostě nesedla. Možná je to i kvůli tomu, že ho člověk léta letoucí vída jako kostýmáka krosícího padouchy levou zadní. A nesedlo to ani jeho partnerce. Zatímco kupříkladu její kreace v posledním Bondovi byla lahůdková, tady jsem jí to nežral ani náhodou. No a ani vtipu tu moc nebylo. Sem tam se mi zvedl koutek, ale to je málo. No a ta camea.......já nevim. Mě z nich nejvíc potěšil Gorman v pro něj nezvyklé roli žoviálního taxikáře. Ale v jeho případě to možná ani cameo nebylo. Celkově zklamání. 35% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Budem kritickejší ako obvykle, pretože na to obsadenie, ktoré to malo, som očakával ďaleko preďaleko lepší film. Akciu tu máme, slušnú výpravu tu máme, ale inak nefunguje nič. Chémia medzi dvomi hlavnými hrdinami totálne absentuje, tak ako neverím Ane de Armas jej hrdinku a už teraz sa bojím o Balerínu, tak neverím Chrisovi jeho "truľka". Vtipy by som nazval len chabými pokusmi o vtip, pár sekundové camea som totálne nepochopil, aký to malo zmysel? Toto stálo majland? Veď to aj The Mother od Netflixu bola lepšia. Celý film napriek rozpočtu a pokusom o čokoľvek sa nevyrovná ani len úvodnej sekvencii bezkonkurenčných True Lies, ktoré napriek svojmu veku 29 rokov tento film deklasujú na celej čiare takým spôsobom, že by sa zodpovední aj hrajúci mali ísť hanbiť niekam do kúta. True Lies sú doslova iná dimenzia kvality, to je ako zrovnávať Extraligu s poslednou súťažou na svete. Ďalší dôkaz, že podobne ako Netflix, tak aj Apple TV jednoducho filmy nevedia a to chcú konkurovať kinohitom. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama