Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě ideální návrat Lohan, protože jsem jí dlouho ve filmu neviděla a hledala jsem tak trošku něco na "vymytí" mozku, kdy nebudete moc přemýšlet a rozhodně jsem nešlápla vedle :D Všude miliony vánočních světýlek, úsměvy od rána do večera a svět, který je tam vyumělkovaný, že jsem ráda, že v něm nežiju :D ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Netflix nám servíruje prvotinu a vôbec nie kok... tohtoročných Vianoc po chuti skôr filé ako kapor kedže sa po nej nedrhnem(sice ani nechytám na rybníku),ba naopak načas pohlcujem,že obodriť mysel a zrekapitulovať čo som blízkym ešte nekúpil a je toho zrejme menej ako si kúpi Lindsay Lohan za honorár k tomuto filmu,nieže by to bol nejaký trhák,ktorý vyprovokuje Maculay Culkina natočit Sám doma a mrtvý!(ja osobne ho mám rád) ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Krásný, milý vánoční film s Lindsay Lohan, které se povedl filmový návrat po několika letech. Romantická linka mezi Jakem a Sierrou se mi líbila, i to vánoční prostředí chaty, resp. penzionu. Negativně však hodnotím 100x zfilmovanou zápletku se ztrátou paměti. A také mi do příběhu nesedl influencer. Vše ostatní však bylo fajn, a tak dávám 3,5*. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Typický generický vianočný film, ktorý používa ideu opačnej Popolušky. To znamená, že bohatý spratek pochopí skutočné hodnoty pri náhodnej konfrontácii s obyčajným, ale za to úprimnejším životným štýlom. V hlavnej úlohe neodolateľná Lindsay Lohan, ktorá vyzerá ako Damian Lewis s kocovinou a bez charizmy. Ale všetko je to zafarbené do zeleno-červena, deti sú roztomilé a záporné postavy komické. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan som mal kedysi veľmi rád, ale po jej osobnom úpadku to išlo s ňou celkovo dole vodou aj v kariére. Od Falling for Christmas nečakajte teda žiadne zázraky, skôr naopak. Je to typická schéma so zápletkou á la amnézia, keď sa z rozmaznanej a bohatej dievčiny stane milosrdná a skromná žena. Prostredie hôr je pekné, aj posolstvo, ale každému je asi od začiatku jasné, kam to celé speje. Ako vianočná oddychovka fajn, ale inak nič viac. 2* ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo od 15. listopadu do 11. prosince 2021 a během produkce na place opravdu sněžilo, takže tvůrci nemuseli použít umělý sníh. (Stanislaus)

Reklama

Reklama