Reklama

Reklama

Luther: Pád z nebes

  • Velká Británie Luther: The Fallen Sun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Geniální londýnský detektiv John Luther padl až na úplné dno. Nevyřešený případ mu ale nedá spát, a tak uprchne z vězení, aby dopadl sadistického sériového vraha. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (172)

petikacka 

všechny recenze uživatele

To byla, ale pííí*ovina, sorry tvl !!! Takhle mi znechutit jednoho z mála fuckt dobrých policajtů v seroších, to se jen tak nevidí. Navíc v tak neskutečné stopáži, aby si jeden ten humus vyžral opravdu pořádně a s gustem až do stupidního a směšného konce. A ten smíglovský ksicht v hlavní roli, ten mě vyloženě iritoval, ale zároveň jakoby tam nebyl... prostě tam nepatřil ani se tam nehodil. No fujtajbl vespolek. Za mě směšných 35% ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Seriál neznám, ale look Luthera je docela cool. Akorát film, který nemá špatnou zápletku (napadlo mě Schumacherovo 80 mm, i série jako Saw či Hostel nebo dokonce Srbský film), působí trošku lacině. Ne výpravou, ale celkovým dojmem, trošku amatérsky či moc televizním dojmem. A ač je Serkis taky cool, jeho záporák se mnou nic nedělal a celé to na mě působilo moc na efekt, vypočítavě. Lacině. Bez pořádné akce, napětí i krimi práce. Proto jdu s hodnocením níž. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nějaká organizace unáší lidi a zabíjí je jeden z mrtvých je chlápek co ho dříve hledal detektiv Luther , který je nyní ve vězení jelikož někoho zabil. Z té organizace mu zavolají a řeknou mu, že budou zabíjet dále on uteče z vězení kde měl dokonce i mobil  (nejvtipnější část ) a jde jich hledat. Mezitím tam umírají další a finále je kdesi ve sněhu v nějaké budově tady se hodně vykrádá Smrt on-line (2008)  a je to jediná pasáž co za něco stojí. Jinak jsou zde hodně neschopní policajti hlavní vyšetřovatelka není schopná zmlátit nějakého no name týpka  a Luther na tom není o nic lépe. 40 procent někde do televize se to dá pokud čekáte více ruce pryč. ()

Petike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takto nie. Pravý opak seriálu. Príšerný scenár a hlavný záporák predvídateľná edgelord figúrka. Elba a Serkis to nezachránia, ak je scenár takto mizerný. Celé to pôsobí nielen hlúpo, ale ako keby sa to viezlo na nejakom radoby-ultradrsnom trende, ktorý nikdy nestál za to a tak či tak už vyšiel z módy. Neil Cross a spol., prosím, skúste už nejaký úplne iný námet a nerobte z tohto dojnu kravu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Záporák, zápletka a hlavně ta brutálnost ve filmu hodně vyčnívá a dá připomenout prvním třem sériím Luthera. No a samozřejmě pořád skvělý Idris Elba. Se spoustou věcí jsem měl ale problém. Když záporák zavolá o špínu na Luthera a šup, ten hned sedí v base. Některé postavy by si také zasloužily mnohem více vysvětlení a prostoru. Prostě skvělý námět na celou novou řadu, kde by další místo vyplnily vztahy mezi postavami. Takhle bylo sfouknuto dost povrchně. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (4)

  • Tento film dostal pozoruhodné povolenie natáčať na Piccadilly Circus dlhšie ako to bolo umožnené ktorejkoľvek inej produkcii. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v Londýne a podmorské scény sa robili v Lite Studios v Bruseli, Belgicko (v najväčšej a najhlbšej nádrži v Európe). (Arsenal83)
  • Ranná bojová scéna medzi Lutherom (Idris Elba) a Davidom (Andy Serkis) bola natočená na opustenej stanici metra Aldwych, ktorá bola pôvodne otvorená v roku 1907, ale od roku 1994 bola zatvorená. Národná galéria a Britské múzeum ho použili na ochranu niektorých zo svojich najcennejších pokladov pred nemeckou bleskovou vojnou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama