Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelná rodinná komedie o trochu výbušném trenérovi univerzitních basketbalových týmů Royi McCormickovi (Martin Lawrence), který si víc užívá řádění kolem hřiště než vítězství. A teď po jednom ze svých dalších výbuchů emocí stojí před situací, kdy může přijít úplně o vše, pokud nedokáže, že umí vyhrávat i s chladnou hlavou. Na scéně se objevují Smelters, tým legračních vysokých mladíků, kteří v životě nevyhráli jediný zápas. Roy zdráhavě tým nešťastníků přebírá a na dlouhé úsměvné cestě k šampionátu zkouší použít všechna svá trenérská kouzla, aby naučil kluky, jak důležitá je oddanost ke hře a týmová spolupráce. Roy nachází novou životní lásku basketbal! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rebound znamená v basketbalové terminologii doskok, čili obranný, nebo útočný zisk míče po střele, která nepropadne síťkou obroučky. V případě rozehrávače klubu Hollywood Idiots Martina Lawrence bych byl rád, kdyby se pokusil pod košem doskočit padající autobus. Když totiž vidím jeho škraně připomínající torby křečka plnícího spižírnu před tuhou zimou a marnou legrace snahu, začne mi vrtat hlavou, který schopný hypnotizér mu dokázal vsugerovat myšlenku, že je komik.. Zápletka o vzkříšení sportovních loserů nikterak originální, pochválit snad lze jen vhodné užití songů k některým scénám (Sledgehammer, Also Sprach Zarathustra, Jump Around, Hey Ya), ale to je v pozitivním výčtu k Hráčům ze Zvláštní školy Indiana asi tak vše.. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Martin je prostě supr herec, kterej svýma hláškama tomu dodáva takový šmrnc. Bez něho by to bylo mnohem horší. Pořád je to ale jako film docela klasická pokádka, která mě v ničem nedostal.Tedy krom posledního momentu, kdy se badguy trenér raduje a nese ve vzduchu kluka a pak ho zahodí - to mě dostalo do slz :D ()

Reklama

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Velmi předvídatelná komedie, která ale místy pobaví a skvěle si při ní odpočinete. Další příběh lůzrů, kteří se vlastní pílí dostali z nuly (a to i ve skore) do finále šampionatu, které je celostátně sledováno, aby ze sebe odevzdali to nejlepší a získali titul. Ano, je to určitě inspirující, ale kolikrát to tady už bylo? Nemluvě o vrcholném finále, kde bych raději nechal naše hrdiny o ten bod prohrát, namísto trapného klišé s "nečekaným" zvratem, kdy po skončení základní hrací doby, když už se soupeři radovali z vítězství, ještě rozhodčí nařídil dva trestné hody a oba tam spadly... Navíc motiv z Rockyho v kombinaci s frajery kráčící jako největší bossové po chodbě své školy mi přišel trapný... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, tak Martin natočil už aj lepšie filmy, komédie určite. Mám ho rád, jeho ksichty a všetko to okolo, čo predvádza, ale sem to všetko bolo vtisnuté nasilu a chýbal lepší scenár. Pár krát som sa ale zasmial a aj to na gagoch, čo vypotili tie malé decká, nie na ňom. Ale ako spríjemnenie poteší. 60%. ()

senyor 

všechny recenze uživatele

Ďalšia tuctová, veľmi neoriginálna a aj pomerne dosť nudná rodinná komédia z prostredia detského športu, ktorá si nezaslúži komentár. No nedá mi nepozastvaiť sa nad otázkou, prečo vždy, keď chce americký režisér tohto typu filmov poskladať tím netalentovaných a nešikovných športovcov, naberie do filmu obézne deti s okuliarmi a pehami, koré majú spravidla o päť rokov menej než postavy, ktoré predstavujú. Jednak takéto deti basketbal väčšinou nehrajú, a keď hrajú nemusí to automaticky znamenať, že ho hrajú ako... no proste zle... Pripadá mi to veľmi ponižujúce presne pre takéto deti v reálnom živote. ()

Galerie (11)

Související novinky

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

Reklama

Reklama