Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalému trénerovi bola daná šanca na návrat tým, že bol požiadaný rozbehnúť a trénovať dievčenský basketbalový tím na miestnej strednej škole. (Ba-nny)

Videa (2)

Trailer

Recenze (28)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní ONE MAN SHOW v podání Sama Rockwella, když se k tomu přidá ještě pohledná Emma Roberts a pár vtipných scének, máte o zábavný večer postaráno. Jak tu již psal skoro každý předemnou: Není to film, ke kterému bychom se vraceli každý týden a dívali se na něj pořád dokola a dokola, ale ostudu si stoprocentně neutrhl. Možná by tam mohlo být více humoru, občas jsem ho postrádal. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Basketbalové, dívčí, vtipné, veselé, odlehčené, trochu dramatu, pohodové. Tyhle filmy mám ráda, člověk se u nich pozitivně nabudí, většinou končí dobře a ještě je to o sportu, kterému rozumím. Sice z herců basket asi nikdo předtím moc nehrál, ale o to tam asi stejně ani moc nešlo. Líbilo se mi, že se kromě basketbalu řešil i trenérům soukromý život a problémy s dcerou a chlastem, příjemná vsuvka. Prostě pohoda film. ..jak já bych si šla zahrát.. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Rockwell tyhle role umí zahrát. Problémový chlapík se sklonem k chlastu po rozpadu manželství, hledá pevný bod, nachází ho zcela nečekaně v trénování družstva basketbalistek. A tak "snad" překonává těžké období hledání nového smylu života, najde cestu ke své dceři atd. Milý a vtipný film, ovšem taky i životní drama. 75% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Feel good filmy fakt můžu a rád mnohé odpustím, když se dobře bavím a film ve mně něco zanechá. The Winning Season táhne z obyčejné a předvídatelné pohádky o vítězství jako vždy perfektní Sam Rockwell...nebýt jej, dostaneme Coache Cartera, akorát v horším podání a bez Samuela. Nakonec je nám tedy naservírován sen mladých vesměs pohodových baskeťaček s občasnými WTF momenty, ale hlavně perfektně zahraným nesympatickým trenérem, který si vás ale nakonec dokáže získat a nechat vás zapomenout na občasnou nudu...70% ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Jsem děsně neobjektivní, ale vidím to takhle: už jenom ta možnost vidět Emmu Roberts hopsat po hřišti v basketbalovém úboru = ach, to pro mě bylo jako kdyby se ten nejtajnější sen stal skutečností. Jak já miluju sportovně založené holky. Jasně, příběh byl fajn atd., ale půvabná Emma jednoznačně převálcovala všechno ostatní a jsem si jist, že si za půl roku z tohoto snímku na nic jiného než ji pamatovat nebudu. Sportu zdar! :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama