Reklama

Reklama

Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy

(seriál)
  • Československo Smolíkovi (více)

Epizody(13)

Smolíkovi jsou obyčejná rodinka z maďarské Budapešti, která žije běžný život… Dokud se ovšem jejich geniálnímu synkovi nepodaří navázat kontakt se svým potomkem z 33. století! Tím se všechno mění. Zdánlivě banální problémy Smolíkových se komplikují o to víc, že jim z budoucnosti dorazí „na pomoc“ vynálezy, na které není v 70. letech 20. století lidstvo připraveno – a Smolíkovi už vůbec ne… Nepomáhá ani to, že se do jejich patálií často připlete zvědavý soused Halíř. A tak si Smolíkovi musí poradit s urychlovačem výroby, usměrňovačem času, létajícím talířem, nebo dokonce meteoromutomotorem. (TV Prima)

(více)

Recenze (171)

Czexx 

všechny recenze uživatele

Jiné děti ulehají do postele, ale Ládínek si jde na střechu nafouknout svojí raketu a putuje na vzdálené světy, kde zažívá dobrodružství ještě neuvěřitelnější než sny. Je to báječná podívaná a to nejen pro děti. Beze všeho můžu říct, že tohle je nejoblíbenější seriál mého dětství (a to už byl i mých rodičů) a s chutí bych se na něj podíval i dnes. A samozřejmě ji nemůžu nevzpomenout "Že já si raději nevzala Pištu Hufnágla." nezapomenutelná hláška, nezapomenutelný seriál. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kromě své manželky se nebojím ničeho na světě." V tom se s Pepou Smolíkem shodneme, ale ani jeden to nesmíme říkat. To ovšem neznamená, že bych si to se Smolíkovými kdysi neužíval, ale když vidím originální název Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai, tak mi čeština začíná připadat hrozně nudná. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Drahi slovenski vlastenci a roduverni rodaci. Uz dlhodobo je slovenska porovnavacia baza Europa /vlastne vzdy bola/, a Madarsko je europska krajina. Preto hodnotim tento serial ako naprosty kult, ktory nema chybu a bavi ma aj po 40 rokoch. Proste Gejza, Aladar, pes Cvoky, macka Mafia a sused Zavis. Kult : 100 % ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších maďarských pohádkových seriálů, který je svým ojedinělým stylem humoru určený spíše pro starší děti a dospělé, jelikož ti menší si nevychutnají naplno všechny Smolíkovic hlášky. Kromě velmi vtipných ironických poznámek jednotlivých představitelů celé povedené rodinky je naprostou bombou hned ta všem dobře známá úvodní znělka, kterou si docela dobře dovedu představit i jako předělávku nějaké kvalitní speed metalové skupiny :-) . ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zásluhou toho, že se po dekádách mlčení vrátila slavná kreslená maďarská rodinka na naše obrazovky aspoň prostřednictvím své druhé řady, jsem se rozhodl zkusit jejich původní trampoty a přestože se spíše na příběhové než technické stránce rozhryzal zub času, tak jsem se hlavně zpočátku náramně bavil a hodlám mrknout i na jejich podivuhodné prázdniny po světě. Upřímně jsem rád, že jsem zhlédl až teď. Jako dítě bych mnoho zdejších bizarností nepobral. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (20)

  • Dabing k 11. epizodě s názvem „Robot“ se z achrivu České televize ztratil, a tak musel být pořízen znovu. (hrac)

Reklama

Reklama