Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Narvu ti boty do pr*ele až tě tkaničky budou šimrat v krku. Je to hovadina, to asi nebudou popírat ani sami tvůrci. Kromě takové té trapné zábavy to má hodnotu nula. Nedává se mi hodnocení lehce, musím se ale přiznat, že tady bylo několik scén, kdy jsem se smál se slzami v očích, což nevím kdy naposledy jsem v kině brečel smíchy. Jediný účel svého vzniku splnilo. Je to takový kros Prciček a IT Crowd s trapno humorem. Inspirace jinde je znát.. Narcistický šéf, ajťáci dole ve sklepě, spory mezi odděleními, nebo soupeřící skupinky na chatě v tucty amerických filmech. Lízejte vy kundibádi.  ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Slunce, seno, teambuilding. To zbabělý dementi před filmem vnímám jako výraz největšího pohrdání všem, kdo tomu dají lepší hodnocení, než odpad! Dopadlo by to stejně i bez nápovědy. P.S.: Osobně jsem se kdysi přesvědčil o tom, že si Anna Polívková zakládá na vlastní důstojnosti. Má na ni ale ještě nárok? ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takovahle komedie se v cesky kinematografii vidi malokdy. Nejen, ze to je ciste komedie a neresi se tu nejaky dramata a vztahy, ale dokonce tu ani neni Langmajer nebo Hrebickova. Na tohle jsem se fakt tesil a nejsem zklamanej, dvouhodinova vymastena jizda s partou dementu, kde neustale padaj nejaky hlasky nebo fory a film snad nema hluchy misto. Kvalita foru je samozrejme promenliva, ale ty povedeny prevladaj. Herecky obsazeni je taky super, i kdyz vsichni tak nejak prehravaj, tak je to vlastne uplne jedno. Ja se bavil perfektne od zacatku do konce, vic takovejhle filmu. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

S komediemi se v poslední době roztrhl pytel. Producentům to asi dává smysl, i když prázdné sály značí opak. Marianková si po povedené prvotině mohla vybírat a její příspěvek do žánru určitě nezklame. Navíc znovu stačilo vykrást jiný scénář. Strefování se do korporátní demence je však snadné a film má několik povedených momentů. Hlavně Kotek si svého huliče užívá a jeho postava utáhne i slabší pasáže. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

“Nikol sednout a fetovat!”…taková ostrá slova umí pobavit stejně jako když chcete z koktejlů “Sex on the Hotel!”…ano, vážení přátelé na teambuilding se jezdí vypnout od práce a rodiny. Stejně takto se dá vysadit u této komedie, která je místy přepálená, místy splácaná jako dort pejska a kočičky. Buď to dáte nebo nedáte… jsou samozřejmě mnohem lepší, ale i mnohem horší filmy. A Vojta Kotek tady nositel jména Michal David není Harry Potter - jen ho ve slavné filmové sérii daboval. A aby to nebylo málo tak skutečný Michal David, rodným jménem Vladimír Štancl se tady skutečně objeví…a dodá chuť žít nonstop! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)
  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama