Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 570)

plakát

Hunger Games (2012) odpad!

Je to úchylný. Dobře nám tak.

plakát

8 MM (1999) 

Zločin a trest. Takhle to mám rád. Čtyři za dojem, pátá za fakt, že se mi to 20 let nevykouřilo z hlavy. Klub výjimečných.

plakát

Barvy zla: Červená (2024) 

Poláci jsou králové přehánění, ale minimálně v rámci Evropy i filmové atraktivity- přesně vědí, jaký ingredience z těch jejich bijáků udělají nadstandardní podívanou. Všechny prostředky světí tenhle účel a za mě jim to tentokrát určitě vyšlo. Dokonalá horrorová pohádka pro velký děti, který jsou ochotný uvěřit.

plakát

Třetí patro - Civil (1985) (epizoda) 

Učňák se mě netýkal, ale stejně je to pro mě nostalgická podívaná. Rád si připomenu, jaký se nosily hadry, co frčelo za haircuty, v čem se jezdilo…, a že místo mobilů šudlali lidi pod lavicí Rubikovy kostky.

plakát

Sexmise (1983) 

Funguje to i po 40-ti letech a v době vzniku to muselo mít a mělo povahu protistátní diverze. Za tu nadčasovost a odvahu přidávám body, který v tom už dnes třeba někdo nevidí.

plakát

Manželé Stodolovi (2023) 

Krutopřísně dobrej film. Psychopatka a zamilovanej osel. Míra autentičnosti dechberoucí.

plakát

Restiamo amici (2019) odpad!

Restiamo Amici, Evi, ale už mi, prosím, nikdy nic nedoporučuj. 🙏 Rozhodně nemám patent na dobrej filmovej vkus, ale tohle pro mě bylo čirý utrpení.

plakát

Policie Hvar - Spoluhráčky (2024) (epizoda) 

Tenhle seroš má komplet příjemnej letní přímořskej feeling, ale nejvíc mě stejně pobavila slovensky hovořící beach volejbalistka v dresu CZE. Asi repre Kauflandu…

plakát

Policie Hvar (2024) (seriál) 

Vy ostatní to máte v průměru za 42, já po dvou dílech za nějakých 50. Možná je to tím, že na to koukám na VOYU bez reklam. S těmi už to musí být k nepřežití, to je fakt, ta stopáž je přepálená. Jinak je mi to příjemný, miluju Hvar a závidím Štáfkovi, že tam uvíznul s Alžbetou Ferencovou a Leonou Skleničkovou. Už zase. Prostě klikař.