Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tohle třetí pokračování už je trochu vaření z vody pravda, nápady začali evidentně docházet, ale pořád se tu ještě pár dobrých vtipů a situací který to vytáhli u mě aspoň na ty 3* najde, ale k dalšímu pokračování eventuálně remaku jsem dost skeptickej. Pro tentokrát by mělo platit třikrát a dost.55% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Vždy, když se Francouzům povede nějaký skvělý filmový tah a slaví úspěch, vždy musí američtí producenti přijít, buď to s remakem nebo s pokračováním odehrávajícím se na americké půdě a s americkými herci. A v drtivé většině to dopadá katastrofálně! Návštěvníci: Cesta do Ameriky jsou toho příkladem. Humor je stupidní a jaksi nefunguje, což je u komedie průšvih fatální a herecké výkony jsou taktéž chabé. Jen se divím francouzským tvůrcům a hercům, že se k tomuto nechali přemluvit, ono asi vůně dolárků byla až příliš lákavá, než aby odolali. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Další úsměvné pokračování. Vtip převažuje spíše v první polovině, což je určitě dobře. Bohužel ta druhá polovina o to dost rychle přišla a stala se příliš nezajímavou. A myslím (mluvím snad i za ostatní), že by radši další díl být neměl. Hodně mě zklamal Jean Reno, že se mohl podepsat pod takovou ubohost jako jsou právě Návštěvníci. 40% ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Příjde mi, že kouzlo filmu se vytratilo. Nevím jak a kam ale není tam. Sice scény v restauraci a to jak u stolu tak u záchodu jsou vydařené, ale na celý film to nestačí. Christýna Jablečnábrána se mi ze všech ženských rolý v serii líbila uplně nejméně, snad proto, že mám tuto herečku v hlavě zakodovanou jako Kelly z Ženatý se závazky. ()

axiom 

všechny recenze uživatele

První díl návštěvníku byl celkem dobrý, druký už šel s kvalitou dolu - holt nastavovaná kaše. Ale asi nebyla dost nastavená pro americký trh a tak vzniklo tohle - a podle mně naprosto zbytečně. Jestli by americký divák nepochopil francouzské reálie a byli nutno dosadit americké, pak je to s ním dost bledé. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)

Reklama

Reklama