Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (219)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Meganudny spin-off, ktory ma s predchadzajucimi dielmi spolocne len 2 hlavne postavy. Doba v ktorej sa to odohrava a aj samotny pribeh ma vôbec nebavili. Reno cely film vyzera tak hrozne ako ked v minulych dieloch vypil lektvar. Sakra uz je stary. Jednu hviezdicku davam za Claviera, ktory sa sice len opakuje, ale stale je aspon energicky a obcas sa mu podari vydareny hlod. Vysledok je ale uplna zbytocnost. Na toto sme cakali 18 rokov od konca dvojky, aby sme sa dozvedeli ako to dopadne? Kedze sa vela nedozvieme a zaver je znova otvoreny, tak by som najradsej tento diel ignoroval. 2/10. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

po delší době zase film,který jsem nebyl schopný dokoukat a zhruba po hodině jsem vypínal...tak neuvěřitelně nesmyslné,ukřičené,nevtipné a prázdné nic jsem dlouho neviděl.Asi jediné pozitivum je fakt,že nás může těšit,že francouzská komedie jde mnohem víc do kopru než ta česká.Rena,potažmo i Claviera je pro podobné paskvily opravdu škoda...0% ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Slovník a výrazivo. To je vše, co zůstalo ze starých dobrých Návštěvníků. Plácání se v době VFR je zklamáním, příběh postrádá směr, možná pro samotné Francouze je tato doba pikantnější, mohou v tom zažít něco z vlastenčení, co rodák z českých luhů nezná. Nedostává se vtipů, humor se omezil na zápach bratrance Ybéra a jeho sluhy. Český dabing chválíme, až na Bohdana Tůmu, jehož hlasem mluví polovina vedlejších postav. Vtípek s rudým praporem se líbí a může být jediným důvodem pro natočení ještě jednoho dílu. Kutná Hora se na pozadí míhala, ale na pořádné zhodnocení to chce dvd a stopovat. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Degradace a zašlapání skvělé myšlenky, výborných lokací a příležitosti se vyřádit v období Francouzské revoluce. Zoufale nevtipné a místy dokonce trapné. Bylo mi trapně za herce, kteří museli trpět. I když za ten honorář bych to asi taky snesl. Každopádně blbost, která mě zamrzela hlavně vzhledem předchozím dílům. Závěr nahrává dalšímu pokračování, které, doufám, nenapíše nějaký amatér za pět minut na hajzliku. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Chaotická, nesouměrná hovadina, která kompletně postrádala na smyslu. Že se tam pořád něco dělo a všem se vydala huba na nekonečný špacír nezachránilo absolutně nic. Ani vtipné to nebylo, tedy, pár situací možná, ale jinak trapnost na trapnosti. A zasazení do Francie alias Praha bylo jako pěst na oko. No, v půlce filmu jsem myslel, že to do konce nevydržím, ale nedalo se nic dělat a přetrpěl jsem to. Takový děs jsem ale nečekal. 17% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama