Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ať jste japonská školačka, australský pastýř ovcí, ruský kosmonaut nebo ná-čelník afrického kmene, v úvodu se ukáže, že všichni znají SPICE GIRLS. Ale ví někdo z nás, jaké opravdu jsou? Film nabízí šanci poznat skutečnou osobnost děvčat. Film zachycuje rušný týden v životě superhvězd před jejich velkým koncertem, jemuž chybí "koření" neboli "šťáva". Po úspěchu alba na celém světe jsou děvčata pod silným tlakem a pozornost médií je obrovská. Film začíná úspěšným vystoupením skupiny v programu Top of the Pop a následuje non-stop cirkus-fotografování, natáčení videoklipu, interviews, zkoušky, chaos v zákulisí koncertů, a všichni se snaží odhalit, v čem je příčina tak obrovského úspěchu. Děvčata stihnou dát všem svým fanouškům to, co opravdu chtějí - pohled na skutečnou lidskou tvář jejich idolů, jejich upřimná vyznání o mezilidských vztazích, lásce, penězích a o vysoké ceně slávy... (Intersonic)

(více)

Recenze (97)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak jako jo, asi jsem si to představoval horší. Ona je to strašná a naprosto zoufale nevtipná kravina tak jako tak, ale tak na ty holky se aspoň hezky dívalo a hudbu to mělo poslouchatelnou, když už nic jiného. Jinak se to ale fakt nepovedlo - sice se to snaží působit jako crazy komedie, ale všechny ty hlášky jsou prostě nijaké a bez nápadu, ačkoli se snaží nápady hýřit... V tom svém seznamu hudebních filmů, který natočila nebo je o nějaké konkrétní skupině, jsem tohle měl úplně na dně, protože žádný fanda Spice Girls nejsem ani náhodou, ale když už jsem to v tom seznamu měl, aspoň jsem to chtěl zkusit. Toho zhlédnutí sice nelituji, ale nepovedlo se to a nepovedlo se to docela dost. Lepší 1* ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

1/10? Ne. 0,5/10? Ne. 0,0000001/10? Ne. Přála bych si, aby se ty hvězdičky daly nějakým úplně miniaturním virtuálním třeskem štěpit. Dala bych jeden cípek z jedné. Nemůžu dát odpad filmu, kde se byť jen chviličku vyskytuje Hugh Laurie (a že je to hvězdná chvilka, n'est-ce pas? :). Taky se tu mihne Stephen Fry a pár dalších, kteří svou pouhou přítomností trošičku hvězdného prachu vydřou. Beztak jistě nemine den, kdyby si nesypali popel na hlavu, že tehdy neodjeli do Nepálu a nezačali žít smysluplným životem nábožných koz místo natáčení s těmihle kozami. ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Musím dát aspoň hvězdičku, protože nikdy jsem nebyl do žádné celebrity zamilovanější než do Sporty Spice Mel C. No a protože ty nádherné oči má dvě a ti dojemné dolíčky ve tvářích má taky dvě stejně jako já koule, které právě převzali oteže rozhodování, tak dám hvězdy stejného počtu. Chtěl jsem dát čtyři....to víte ženský vás zblbnou. 30% ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

"Nevím, co si mám vzít na sebe. Něco od Gucciho, nebo něco od Gucciho?" "Vezmi si něco od Gucciho." "Skvělej nápad!" Hudební rok 1997 se nesl ve znamení pětice trapek z Británie. Když máte doma o dva roky mladší ségru, která si zve kamarádky ze školy k vám domů a s nimi poslouchá Spice Girls, nemůžete z toho vyjít nepoznamenaní. Pro odreagování doporučuju skeč "Spicevrah" od Halea a Pace. (592.) ()

rionka 

všechny recenze uživatele

Veselá barevná kravinka a parodie na kdeco. Před těmi... ehm, třinácti lety mě tyhle holky fakt braly! Extra hvězdička je za několik dobrých písniček a scénku, kde s autobusem "přeskakují" zvedající se most, to je super ptákovina :) Nostalgie jako prase, ale pustím si to zase. -- EDIT (komentář ovlivněn vlastnictvím originálního dvd): jakkoli je tento film infantilní, rozhodně si nezaslouží zařazení v "nejhorších filmech", to teda sorry. UNguilty pleasure! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Frank Bruno bol pôvodne obsadený do úlohy vodiča zájazdového autobusu, no nakoniec od natáčania odstúpil kvôli osobným nezhodám so Spice Girls. Nahradil ho Meat Loaf. (m.a.t.o.)
  • John Cleese odmietol cameo úlohu Mr. Stepa, ktorého si nakoniec zahral Michael Barrymore. (m.a.t.o.)
  • Evidenčné číslo autobusu "5 GIRLS" by v skutočnosti vo Veľkej Británii nemohlo byť nikdy vystavené, pretože nezapadá do žiadneho z povolených vzorov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama