Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to sranda vidět Van Damma v roli retardovaného genetického klona. To je na tomhle filmu asi to nejzajímavější. Zbytek už je céčkovina se scénáristickým hovnem. Jean Clauda mám rád, ale tohle je moc. Díky tomu přihlouplému konci uvažuju i o odpadu, ale nechám to na té jedné hvězdě. // Po roce měním na odpad. ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

Za normalnich okolnosti bych o odpadu asi nepremyslel, ale z urcite nostalgie vuci Jeanovi z dob Kckboxera, Neni uniku, Krvaveho sportu, Univerzalniho vojaka, Ziveho terce nebo Lviho srdce, to proste udelat nemuzu. Co natocil potom uz melo znacne sestupnou tendenci v kvalite. Jak rika uzivatel Tom Hardy. Replikant je "Akcni film bez akcniho momentu." Film atakuje 20%. Ale zespoda a jen stezi. Takze tu moji jednu berte v podstate jako odpad. ()

Reklama

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Van Damme zde hraje dvojroli. A díky záporné roli nebezpečného psychopatického zabijáka v kožené bundě a dlouhými vlasy, která mu zde výborně sedla, zde není Van Damme jen za toho směšného retardovaného šaška coby klona svýho vražednýho já a tím si důstojně vyrovnává svoji akční reputaci, jenž je hodna jeho jména. Takže nakonec je z toho docela dobrý akční film, který opravdu nepatří mezi dvěstě osmý nejhorší film. Kam by se pak nastrkala ta kupa filmů, který jsou opravdu velice špatný a nekoukatelný? ()

otík 

všechny recenze uživatele

Chcete-li dostat Jean-Clauda vraha, vyrobte jeho genetické dvojče, chovejte se k němu jako k otrokovi a nejhoršímu zvířeti, přičemž z něho vypěstujete svého hlídacího psa, který vás věrně chrání před svým psychopatickým vzorem. Ringo Lam má zvláštní zálibu nechat Van Damma hrát dvojčata. V Maximálním riziku nechal jedno hned na začátku raději zemřít, ovšem zde oba Van Dammové hrají pospolu a také proti sobě bojují (obdobně jako v podařeném Dvojitém zásahu). Bojové scény sice nejsou nikterak špatné, Van Damme ukazuje, že stále na to má, šplhá jako opice, skáče, rotuje, dělá roznožky, ovšem celkové vyznění filmu je, že je to hloupost a naprostá zbytečnost. Škoda, Michael Rooker si určitě zasloužil lepší film. Hudba: Alex Khaskin & Guy Zerafa ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Čakal som ešte menej, takže som nebol výrazne sklamaný. Van Damme je prekvapivo lepší v zápornej roli, tá kladná je zas lobotomická ako takmer všetky, ktoré stvárnil v boji za stranu Dobra. Akurát by prospelo trochu ho pristrihnúť. No áno, je to nelogické, hlúpe a ani zďaleka nie tak zábavné ako by mohlo. Ale má to Michaela Rookera a super súboj dvoch mužov, čo dokonale poznajú svoje ťahy. Na tie ** to vyjde. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama