Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech je to akokoľvek blbé bavilo ma to. Je tu návrat jak tvorcov, tak hercov a v tom je sila tohto filmu. Bavil ma príbeh, parodovanie predošlých dielov, "návrat" Randyho a jeho pravidla, Carrie Fisher a Star Wars, úderná úvodná scéna, herci, ktorí hrajú pôvodné postavy a samozrejme rozuzlenie, ktoré znova nemá chybu. 80% - 4* ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Rád by som prihodil aj piatu hviezdičku, ale...Jedno veľké ale. Kills sú na slasher také nijaké, naháňačky pred nimi fajn, ale čo sa týka samotného "bread and butter" slasherov tak ľubovoľný Friday the 13th dá Scream 3 bohužiaľ "dole". Oveľa lepšie to Cravenovi šlo s atmosferickým hlasom matky v hlave Sidney, s jej "prízrakom", Scream 3 je veľký, zábavný, chytrý, so sympatickými postavami a proti VHS late 90s nemôžem nič namietať. Dostavila sa, big time🙂 ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. What If ,2. Wait and Bleed ,3. Suffocate ,4. Spiders ,5. Automatic ,6. Fall ,7. Time Bomb ,8. Tyler's Song ,9. So Real ,10. Crowded Elevator ,11. Debonaire ,12. Sunburn ,13. Get on, Get Off ,14. Wanna Be Martyr ,15. Dissention ,16. Crawl ,17. Click Click ,18. Is This the End ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechybělo moc a tenhle díl by ani nevznikl. Hercům se už do dalšího pokračování nechtělo, scenárista Williamson ztratil rovněž zájem a režisér Craven byl v rozpacích zda do natáčení jít či nejít a nakonec šel i se starou hereckou partou. A výsledek je zajímavý, i když je z něj trochu cítit jistá obehranost námětu, ale nový scenárista Ehren Kruger si to nechtěl připustit a nějaké nápady ještě přidal. Můžu prohlásit, že tenhle díl je lepší než poněkud unylá a korektní dvojka. Vesele se zde vraždí v nápaditém stylu, napětí nepolevuje a pointa není příliš snadno odhadnutelná. S výsledkem jsem byl spokojen a nebráním se případnému pokračování. 70% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Záverečné odhalenie (najhorší vrah z celej ságy), snové pasáže, i presun do Hollywoodu vedú k tomu, že trojka z celej ságy vytŕča. Pritom nápad zasadiť film do prostredia nakrúcania ďalšieho dielu Stab bol skvelý (najmä duo Gale a filmová Gale), ale Williamson dobre vedel, prečo preferoval nakrúcanie v malom meste a nie v Hollywoode. Je tu množstvo aj prvoplánového humoru (Jay a Bob, Carrie Fischer), celé je to ešte viac komédiou ako predošlé diely, ale stále to šľape, i keď ide zrejme o najhorší diel. Najlepšia scéna je jednoznačne cameo Randyho. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Zelený oblek, který nosí Jennifer Jolie (Parker Posey), nosila i Gale Weathers (Courteney Cox) v původním filmu Vřískot (1996). Je to však replika, protože všechny obleky byly po dotočení první části zničeny. (newpage)

Reklama

Reklama