Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (344)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná blbina. Pokud přistoupíte na fakt, že film se nebere vůbec vážně a taky to, že to je neskutečná ptákovina budete se možná i bavit. Celkově je film jen jákasi fetišistická podívaná na polonahé dívky, které se snaží předádět karate. Je to taková kombinace Charlieho andílků a Mortal Kombatu takže pokud vám tyto filmy nevadí budete se bavit. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

špatná vykrádačka filmů na motivy plošinovek a klanu létajících dýk nemohla prostě skončit dobře... úsměvný začátek mě celkem mile překvapil, ale nadšení brzy opadlo... navíc vznášející se a všude-kolem-sebe-kopající slečinky, otřepaný "příběh" a de facto parodie na sama sebe znemožňují lepší konečné hodnocení než 40%. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

750 x upgradovanej mortal kombat + místo vymatlanejch rádoby bojovníku jsou sexy holky co všude chodí v plavkách a Corvey Yuen využívá dositosti záběrů na všechny jejich krásný křivky a že je fakt na co se dívat. Ale to neni jediný co tenhle film nabízí, sice příběh nic originálního, ani nic extra zajímavýho, ale všechno to vynahrazuje parádní a hustá choreografie všech soubojů, parádní kamerový a trikový vychytávky a neskutečný množství fakt cool bojových komb s bullettimem v podání těch super krásek a dolaďuje to výbornej svižnej soundtrack. Takhle by měl nějak vypadat film o ničem a přitom zábavnej jak sviň ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Co říct, Mortal Kombat je kult, na kterém jsem vyrůstal a Andersonův film znám skoro nazpaměť. Jak ale natočit něco podobného v dnešní době? Přesně jako DOA!!! Takhle nějak má vypadat perfektně natočená bojovka. Arkádové mlátičky nikdy nebazírovaly na silném příběhu a DOA tak staví především na stylizaci. Přece jen původní hra je trochu o něčem jiném než MK a nebyl tedy důvod proč to nepojat jako "ostrovní bikini párty." Herecké obsazení je opravdu perfektní. Eric Roberts jako hlavní záporák snad dostal svou životní roli a dívčí hrdinky v čele s nádhernými Holly Vallance a Natassiou Malthe můžou ve filmu třeba cvrnkat kuličky a vy na to stejně budete čučet s čumákem přilepeným těsně k obrazovce. I když se film jmenuje "Na život a na smrt", neukápne během celé stopáže ani kapka krve a souboje tak probíhají spíše na body než na K.O. A přestože tak snad každé bitce chybí to správné vyvrcholení, opravdu precizní režije Coreye Yuena dělá z celého filmu neuvěřitelně efektní záležitost. Ukázkový koncert popkulturní zábavy. A dokonce se tam ukáže i Liu Kang!!!;) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

V podstate ide o bezduchú akciu na ktorú sa celkom dobre díva!Tento snímok nemá žiadnu hlbšiu myšlienku,ide o prelínanie našľapanej hudby a bojovej akcie!Fyzika a prírodné zákony nehrajú v tomto filme žiadnu rolu:je to škoda,pretože scény častokrát vyzerajú veľmi nereálne a uberajú snímku na kvalite..!Ale aj napriek tomu všetkému má tento film niečo do seba(holky na čele s Jaime Pressly :),nereálnu,ale nabušenú akciu a ešte raz slečny v akcii3*!(Je tu toho viac:) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)
  • Milo Ventimiglia měl původně hrát postavu Weatherby, nelíbil se mu však vývoj jeho charakteru, proto roli odřekl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama