Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

castor 

všechny recenze uživatele

Annie Braddock je jednadvacetiletá absolventka antropologie a ekonomie, která po prvním pohovoru do velkého světa vlastní neví, kým je. Brzy to možná zjistí v luxusním bytě newyorských pracháčů, kam se úplně náhodou nastěhuje coby nová chůva. Sebestřednou a tyranskou paničkou, sobeckým workoholikem a pětiletým synáčkem obývané sídlo nebude žádnou procházkou růžovým sadem. A hlavně, jak Annie brzy dojede, malý spratek bude tím nejmenším problémem. Režijní i scenárističtí manželé jdou bohužel jen po povrchu nadhozených témat, přešlapují na místě a z řady možných cest si vlastně nevyberou žádnou. V jejich světě se hodně mluví, ale nic zásadního z něho nevypadne. V jejich světě je vývoj charakterů omezen na nutné minimum. V jejich stejném světě vyprávění tak trochu chybí příběh.. Což je velká škoda. Mají totiž slušnou základnu nadprůměrných herců. Čarokrásná Scarlett Johansson se pokouší uhrát, co se dá.. na plátně působí mile i zábavně. Vtipně jí doplňují přehrávající manželé (Laura Linney a Paul Giamatti), které by snad každý milerád přetáhnul deštníkem, odkazujícím k „pramáti“ všech chův Mary Poppins. Právě takovéhle osvěžující a originální vsuvky a jízlivé komentáře měli být tím hlavním, co se mělo dostat na plátno, protože nějaký ten zdvihnutý ukazováček nikdy nedosáhne výšin, které skrývá nádherně falešný úsměv. Bavil jsem se víc než u spřízněného snímku Ďábel nosí Pradu.. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Oh my. Nemala to byt (romanticka) komedia? Ziadny vtip, (ziadna romantika)... ziadne prakticky cokolvek. Este aj z hercov, jedine, co mi prislo zaujimave, bola Giamattiho farba na vlasy a mozno Alicia, i ked trochu podobnu rolu uz mala v Smoking Aces. Radobyatropologicke vsuvky skor trapne, ale zaver tromfol aj tie. Pointa? Nebrat! ()

Reklama

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Zábavné to rozhodne nebolo ale zato predvídateľné až moc. Scarlett bola až moc nudná, rodinka až moc nepodarená. Ešte k tomu ten malý chlapec, ktorý ma otravoval celý film. Moralizovaný koniec je až moc trapný a nudný aby mohol u diváka vyvolať nejaké emócie. Ako komédia to rozhodne nepôsobý a ako romantický film je to až moc nudné a gýčovité. Alicia Keys Scarlett totálne prevalcovala. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Kolkokrat som cital, ze Hollywood je strasiak, filmovy diabol, ktory pohlti vsetko nestadardne, mensinove a nanuti nam globalnu vacsinu. Pravda, ale jedno hollywoodu ide dobre, aj v tych 1000 a jeden krat ohranych schemach dokaze stale podat ten spravny a jediny moralny kodex krestanskeho desatora. Miluj blizneho svojho, ved kazdy je v podstate dobry clovek a ako sa patri, na konci filmu sa vsetci polepsia. Zidmi vlastneni hollywood vlastne siri krestanske posolstvo do celeho, aj nekrestanskeho sveta a vsetci mu to zeru. A ze vraj diabol. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 5/10/// +tak snad ta Scarlett Johansson, ke konci to začalo být napínavý -zbytečně dlouhé, Chris Evans nebyl moc výrazný, slabý scénář, vlastně celkově zbytečný film/// Poprvé jsem Holku na hlídání zaregistroval loni v kině. A kdybych chodil každý týden do kina, zřejmě bych zašel i na tento. A protože je to čerstvá novinka, neodolal jsem a koukl na to na JOJce se slovenským dabingem (konečně chytáme JOJku). Jenže, už asi znám důvod proč to bylo uvedeno tak brzy. Je to totiž blbost. Je to úplně zbytečný film, kterých se do TV točí mraky a kolikrát mají lepší úrověn. A co tady dělá Scarlett? Moc jí ta role nesedla. Můj oblíbený Chris Evans mi tu přišel jakýsi zakřiknutý a ten kluk na hlídání mě taky nijak neohromil. Prostě nechápu natáčení takových filmů./// Celkem 37%/// PS: Kdybych byl na místě hlavní hrdinky, hned bych podal výpověd a nebo bych vraždil (hehe to by bylo překvápko, kdyby film nabral takový směr) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama