Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

freddy 

všechny recenze uživatele

Podoba se známou osobností může mít zajisté své výhody i nevýhody, ale když už si vás někdo s takovou osobností splete, tak proč z toho něco nevytěžit? Právě na tom je založena tato romantická komedie, která je ve své podstatě velice prostá, ale to jí vůbec nic neubírá na zajímavosti. Naopak zde se jedná o překvapivě pohodový film, který příliš nenudí, který docela rychle odsýpá, a který je příjemný, milý a docela atraktivní díky prostředí, ve kterém se odehrává. Ale zároveň je to film, který si na nic nehraje, a který chce diváka pouze pobavit, a to přesně se filmu v mém případě povedlo. Na jedno zhlédnutí je tohle ideální chuťovka a o to tady šlo. Co se týče hereckých výkonů, tak tam nemám co vytknout, Selena Gomez nám od dob, kdy začala natáčet pro Disneyho trochu povyrostla a je v jejím případě nač se dívat, a Cory Monteith mi zase připomněl, jak zajímavým a sympatickým hercem byl, než letos v létě zemřel. Celkově film tedy hodnotím kladně a myslím si, že na poli romantických komedií je to jeden z těch výraznějších kousků. Uděluji lepší tři hvězdy. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Obyčejná pohádka, která není o nic horší ani lepší, než desítky takových podobných filmů. Pro dívky 10 - 15 let ideální, protože mám pocit, že v tomhle věku jsme každá chtěla být slavná, bohatá, obletovaná. Tak si to chvíli zažijou (sebe do téhle skupiny dávno nepočítám) aspoň prostřednictvím tohohle filmu. A v rámci tohohle žánru je to film příjemný. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fiflenky z Ameriky jedou na výlet do Evropy. To už samo o sobě dost vypovídá. Zajímavý je, že Paříž docela dostane čouda, ale Monte Carlo se vychvaluje. V Paříži chčije a chčije, výlet se vůbec nedaří, ale Monte Carlo září penězi, krásou a perfektním počasím. No nic, alespoň Američan s platností ví, kde Monte Carlo leží. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Obsaďte do romantické komedie pro holky Selenu Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy a Cory Monteitha a máte mé plné sympatie. Ano ten film nebyl ničím originální, od začátku byla poměrně předvídatelná zápletka, ale mě se to líbilo, nenudila jsem se. Vzdychala jsem nad krásným oblečením, botama, šperkama, výborným soundtrackem a samozřejmě hvězdným obsazením, které mě nezkalamalo. Za to obsazení si nemůžu pomoct než přidat jednu * navíc, takže 4* btw. Pierre Boulanger se stal mým Francouzským Alexem Pettyferem. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Kašlu na místní hodnocení. Mně se to moc líbilo! Po strašně dlouhé době (nebo kdy vůbec) jsem měla u amerického teen filmu pocit, že bych se mohla s hrdinkami ztotožnit. Uspokojovalo mě, že se ve filmu nic nerozbíjelo, nikdo nepadal, nekřičelo se a že se vlastně celá stopáž nesla v hrozně příjemném a umírněném duchu. Klišé by se jistě našla, ale mě tentokrát vůbec nevadila. Sympatické hrdinky a i jejich mužští kolegové. A bylo nesmírně osvěžující, že se ve filmu neřešily sociální sítě! Za mě velmi příjemné překvapení. Pozn. Nejvíc mě samozřejmě bavila Leighton (kterou mám zafixovanou jako Blair z Gossip Girl) odpírající si luxus :) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)
  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)

Reklama

Reklama