Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se nenasmála, ale herecké obsazení v podobě Leighton Meester a Katie Cassidy vůbec nebyla špatná volba. Opět dokáže člověk na takovém "skvostu" předpovědět snad úplně všechno, ale kupodivu mě to celkem i bavilo. Konec jsem si představovala přesně tak, jak by natočen. Nevím, jestli bych do role Grace obsadila právě Selenu, protože se herecky moc neukázala. Pobavila mě Catherine Tate, kterou jsem si oblíbila díky filmu Love and Other Disasters. ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, kdyby v tomhle filmu nebylo tolik krásných herců a hereček a především úžasného oblečení, tak bych se na to asi ani nedodívala. Zápletka nulová, to stejné herecké výkony a i samotný film. Návíc jsem v Monte Carlu byla a tenhle film ho zachytil dost zvláštně, vypadalo to spíš jako nějaká italská riviéra. Asi vůbec nejhorší byla celá předvídatelnost filmu, ani jeden moment nepřinesl nic zajímavého popřípadě zábavného. Je to prostě propadák i na Selenu Gomez a to už je co říct. Chudák holka, její muzika nestojí za nic, její filmy nestojí za nic, tak aspoň že má ten status přítelkyně Justina Biebra:-D ()

Reklama

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, za sedmero horami a sedmero oceány. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani jse nedostavil moment překvapení. Herecké obsazení bylo pestré, ale ničím nevyniklo. Scénář ničím taky nevynikl a i hudba byla docela v průměru. Oddechovka. 60% PS: Selena vypadá líp nenalíčená než, když se zmaluje:). PS2: Kdyby jste to chtěli vidět rychle stačí kouknout na trailer:). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Monte Carlo?!?!? Měli jste tu čest se sestrami Olsenovými trávícími jeden den v New Yorku, s cukrkandlovým zamilováním Princů do prostých nanynek jako například v Princ a já, s jednou z rádoby moderních Popelek jednadvacátého století, nebo s některým z disneyovských středoškolských opusů, měli? Tak to je Monte Carlo......nic pro Disney Channelu odrostlého diváka. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl něčím zajímavý a to se nedá popřít, nadchl mne ten jeho styl, to, jak se vydávaly za někoho jiného a dokonale jim to vycházelo, nedokážu tomu nic moc vytknout, nic moc od toho filmu očekávat nelze, ale ani není až tak úplně špatný, ono nejde jenom o to, jak je natočený, ale taky o to, že každá si něco uvědomí, každá pozná štěstí, i když Grace mohla být na konci filmu trošku déle. Tenhle film bych doporučila těm, kteří nemají co dělat a chtějí si jen zkrátit dlouhou chvíli, protože tenhle film se na to dokonale hodí. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama