Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Teardown odpad!

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce alles komplet sračka. Věřím, že někoho může pobavit, ale mě to tedy do nálady nestříklo ani kapičku. Ta odporná teenagerská havěť a jejich neskutečně debilní žvásty mě málem sestřelily z postele. Velice tomu pomohl přiteplenej českej dabing, za kterej by se mělo okamžitě zavírat. Vulgární bývám jen zřídka, ale tahle sračka v čele s Mandy LEJNOvou si nic jiného nezaslouží. Fuj! ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Jsem velice pobouřen, když tady čtu názory, že je Amber nudná, tuctová, průměrná lesba a autorům těchto výroků bych doporučoval napříště vyhledávat na torrentech výhradně filmy typu All the Boys Love the Boys. Jinak je tento takyhoror nesmírná píčovina, ve které dlouhé minuty skupina notorických paniců diskutuje o tom, jak se neohrabaně dostat slečně Lane do trenek, což je mi naprosto k smíchu. Zde mi nezbývá než jim jít příkladem, světácky nagelovat přehazovačku, ustrojit se do džínové bundy s nášivkou Katapult a použít osvědčenou balící techniku Člen nižšího managementu s týdnem dovolené navíc a stravenkami z padesáti procent hrazenými zaměstnavatelem. A zakončit příběh odhalením, že vrahem je sériový loudil, to je opravdu nápad za všechna hovna světa, pane scénáristo! ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Další den mých filmových návratů nezačal právě nejlépe. I kdybyste mi paty pálili, nedokázal bych přijít na to, proč jsem film před lety ohodnotil třemi hvězdičkami. No, film... Tahle záležitost ve své podstatě ani nedisponovala nějakým příběhem, celé to bylo plytké jako Balaton. Za dialogy (a nejen za ně) by si měl dát scénárista sám dobrovolně přes držku, režisér se taky příliš nevytáhl a místo hororové atmosféry přišla jen zoufalá nuda. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Je nádherná, sexi, všetci chlapi o nej snívajú, všetky rovesníčky sa s ňou chcú priateliť. Mandy Lane, v minulosti prehliadnuteľná slečna, získava vďaka svojej kráse pozornosť okolia. Posledný krok k zapadnutiu medzi nových priateľov musí Mandy zvládnuť sama. Chatovačka na odľahlom mieste však nedopadne tak, ako by si väčšina priala. Vďaka niekoľkým zvratom v samom závere ma snímok celkom potešil. Škoda, že si režisér neodpustil jeden "zbytočný" záber. Verím, že by bol divák vo väčšom šoku z rozuzlenia. Taktiež ma mrzí, že "All the Boys..." neobsahuje viac gore scén. Ale inak, celkom spokojnosť - 55%. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejšie na filme je, že je to dosť verný update raných 80s slasherov, azda s jediným rozdielom v úplnom konci. Tragédia na začiatku, nudné vatovité plky teenagerov a postupné mordy. Bez postáv-karikatúr a nadhľadu 90s revivalu. Záverečný zvrat, ktorý sa odkazuje k school shootings, je zaujímavý, ale ani ten nevytrhol film z priemeru. Ak by v ňom boli lepšie postavy, bolo by to o poznanie lepšie. Napríklad to, že každý chce Mandy, je zjavné iba z ich kecov, na tej postave nie je vôbec nič výnimočné, pri všetkej úcte k Amber Heard, nebudí ani dojem, že je oveľa krajšia ako jej spolužiačky. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)

Reklama

Reklama