Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Věci se vyřeší, Georgu ... tak jako vždycky." ----- Příběh dobový, kultivovaný, emancipovaný (tedy alespoň částečně), vlídný, hravý - a možná až nemístně bezstarostný, ale svým způsobem opojný ... plný drobných úletů a trochu zlomyslných nápadů, zúročených v obratné a maličko kousavé, leč v podstatě neškodné konverzaci. Přijímá život takový, jaký je - přesto ani na okamžik neztrácí optimistický pohled na svět ani smysl pro humor. ----- "Mám svou sestru ráda. Nesnáším jen to, co je kolem ní." ----- Co dodat ? ... 4,5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ešte snáď v žiadnom filme ma tak neočarila atmosféra 50.rokov ako tu. Konečne film, kde nešetrili na kostýmoch, kuliasách a predovšetkým na autách. Príbeh ma však veľmi neoslovil. Pripadal mi veľmi orezaný a myslím že pár scén vystrihli. Napríklad zbytočne sa rozvíjajúci vzťah medzi hlavnou predstaviteľkou a Budom. Čakal som od toho vzťahu viac. Soundtrack nebol vôbec zlý, dokonca niektoré songy boli skvelé, ale málo využité a zneli len veľmi krátko. Kevin Bacon a Renée Zellweger tomu filmu dodali aspoň nadpriemerné herecké výkony a možno aj to film nakoplo do tých správnych otáčok a mne nedovolilo sa nudiť. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Celkem dlouho trvalo, než jsem přišel tomuto dílu na chuť, možná proto, že bylo těžké napojit se na hlavní hrdinku chovající se hloupě, navíc se zlatokopeckými sklony. Přes poměrně kvalitní dobovou výpravu, kostýmy a kameru, byla cítit jemná „soap-operovost“ ukazující, na které cílové publikum je mířeno. Až ve druhé polovině, kdy bylo více zamířeno na syna v podání Logana Lermana a drama jeho vztahu k matce, mě dokázal film více zaujmout a také si dokázal vybojovat třetí hvězdu. Samotná Renée Zellwegger již každopádně dokázala podat kvalitnější výkony. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

K ženám, které jsou moc dobré pro práci, mám poněkud odtažitý vztah a přes práh mého domu se nedostanou ani za použití rafinovaných fint. Přesto mne Renée Zellweger asi dvacet minut okouzlovala svou bezstarostnou pitomostí, ale postupně se veškerá radost vytratila a nakonec mi dalo dost práce pronudit se až k závěrečným titulkům. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je vidět, jak Renée od dob dob "Deníků" zestárla. Retro svou atmosférou trochu připomíná Pravidla moštárny či Chyť mě, když to dokážeš. Překvapivě malá rola pro Bacona a o to větší pro Logana Lermana i jeho staršího brášku Robbieho, který "nikdy nebude v rodině hlavou rodiny". ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama