Reklama

Reklama

Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě

  • USA Tales of the Black Freighter
Trailer

Animovaný příběh podle fiktivního komixu "Marooned", který si čte chlapec v komixu Watchmen, o námořníkovi, jehož loď je přepadena Černým škunerem a on jediný přežije na opuštěném ostrově. Jeho jediným cílem se stane varování rodného města… (xxvasa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný komiksový fanda, tohle jde mimo mě, takže vlastně nevím, jakou tohle má spojitost s Watchmen a v jaké podobě je to v nich ukotveno. Takže hodnotím čistě a jen tohle jako animovaný horrorový kraťas. Horrorový, to je to důležité slovo. Skvělé provedení. Řádně krvavé, temné, mrazivé a napínavé. Kvalitní atmosféra. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Silné, díky rodinným hodnotám možná až trochu lacinně-vděčné téma, ale atmosféra je těžká a hutná od prvních sekund. Temnota tímto vedlejším projektem prostupuje znatelně, ale přesto si myslím, že brutalita místy hraničí až se samoúčelností, navíc mě osobně nějak rozmrzela nulová spojitost s filmovými Strážci, ale to už je jen vina nevhodných osobních očekávání... 7/10 ()

Reklama

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Watchmeni v malém. Film jsem viděl na dvakrát (po desetiminutovkách, poprvé se mi z něj začala točit hlava a šel jsem spát) za okolností kdy jsem se cítil podobně jako kapitán. Po prohraném boji, rozlícený, na pokraji nervového zhroucení, plný velmi expresivních pocitů a sám. Všechny dialogy a monology jsou napsané výborným poetickým jazykem, myšlenka příběhu je výtečná a ten kapitánův vor mi bude ještě dlouho ležet v hlavě. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Watchmeny považuji za jeden z nejlepších filmů všech dob a to i (vlastně především) v ultimate verzi. Proto pro mě bylo povinností tuhle výplň filmu (psychický vývoj Rorschacha) vidět. Tak jako celý zbytek filmu je každý záběr dotažen do dokonalosti a příběh je celou dobu mrazivě brutální. V kontextu celého filmu je to ještě větší zážitek. 90% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedenej krátkej hororovej animák, kterej je součástí prodloužené verze watchmenů. Hlavní hrdina s hlasem G. Butlera přežije po útoku Černého škuneru na svoji loď a dělá vše pro to, aby se dostal do rodného města za svou rodinou a zachránil je před zlem, které se k nim blíží. Filmek má zajímavej konec. Za mě 80% :) ()

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné komiksové série Alana Moorea a Dava Gibbonse. (Terva)

Reklama

Reklama