Reklama

Reklama

Smrt a život Charlieho St. Clouda

  • USA Charlie St. Cloud (více)
Trailer 1

Charlie St. Cloud je mladý námořník, který žije se svou matkou a mladším bratrem Samem. Jednoho dne matka odjede na noční směnu a Charlie odváží Sama ke kamarádovi. Dojde k autonehodě, při které Sam zahyne. Charlie si bratrovu smrt dává za vinu, přestože nehodu nezavinil. Na Samově pohřbu uteče do lesa, protože nevěří tomu, že Sam již není. Netrvá dlouho a Charlie začne vídat přeludy tak reálné, jako kdyby před ním stál bratr z masa a kostí. Jeho okolí má však za to, že Charlie přišel o rozum. Krátce poté se do města vrací Tess, spolužačka ze střední. Oba mladí lidé se do sebe zamilují. Pokud bude chtít Charlie znovu objevovat krásy života, bude muset nechat odejít minulost a nadobro se rozloučit se svým bratrem Samem... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (145)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

No, a co napsat o tomhle :-) Je to hodně roztomilý a docela kouzelný (tím nemyslím nadpřirozeno). Drama to je, ale jenom nějak do poloviny filmu, protože pak hned víte, jak to skončí. Věřím, že kniha je o hodně lepší a ve skutečnosti, dostal jsem chuť si ji přečíst. Pokud byl tohle záměr, tak to na mě zafungovalo. Bohužel, Efron nezvládá vypjaté situace a jelikož je jediná postava, která z tý obrazovky nevypadne, tak začne být postupem času i trochu otravný. Ať už vás ke shlédnutí přesvědčuje jakýkoliv jiný herec, ta na ně zapomeňte, protože ostatní postavy jsou opravdu okrajové a takové...nevybarvené. Kim Basinger je tam například cca. 4 a půl minuty. Ale Zac Efron není hrozný herec, to by se Začík mohl na mě naštvat. Nechám tedy na vás, jestli máte zrovna náladu koukat na něco hodně přeslazeného, co by zrovna tak přeslazené být nemuselo. Je to ale jednoznačně příjemné a zvláštním způsobem podmanivé. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pro publikum MUZIKÁLŮ ZE STŘEDNÍ by byl ŠESTÝ SMYSL příliš tuhé sousto, proto mu ho Charlie St. Cloude přežvýkává… Nebo v podobném duchu si alespoň představuji, že se vedla rozprava zodpovědných individuí, když se tento snímek připravoval, protože přesně takto SMRT A ŽIVOT CHARLIEHO ST. CLOUDA působí. Pokud to tak opravdu je, potom není tento film pro mne a je asi v pořádku, že se mi nelíbil. Mnoho motivů se mi v něm zdá nesmyslně použitých (husy na hřbitově), vedlejší postavy jsou příliš vykolejené (Basingerová je ve filmu asi 2 minuty, Liotta minutu a půl) a pointa marně hledá svou zubní protézu. Neřekl bych, že jde o ´kanál´, ale hodně jsem se vrtěl, abych to dokoukal. 35% ()

Reklama

IPajule 

všechny recenze uživatele

Drama jako samo o sobě mi to moc nepřišlo, jen pár takových chvilek, ale spíš se přikláním k romantickému filmu se Zacem v hlavní roli, který po autonehodě, kdy je chvíli v bezvědomí vidí svého zesnulého bratra a chodí sním trénoval každý den. To se, ale změní když potká Tess. Na první pohled si jí zamiluje, ale ona se vydá na cestu kolem světa, kde málem zahyne a Charlie jí zachrání, tím že mu ukáže cestu jeho bratr Sam. Koukat se na to dalo, bylo to plné emotivními scénami, takže * na víc. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Úplně nevím co si mám myslet o duchovi, který není duch, protože není mrtvej, ale jen promrzlej. Nějak nechápu záměř. Ale dobře, koukatelné to bylo i když nejsem úplně zpívajícího Zacha příznivec. Příjde mi takovej umělej, divnej. Amanda byla o poznání koukatelnější i když herecky teda moc ne. No jo jsem věčněj pesimista ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Nádherný dojemný snímek, nikdy bych neřekla, že Zac Efron dokáže tak dokonale obsadit hlavní roli v dramatickém příběhu. Nakonec však ne nadarmo se říká, že lidé, které milujeme či nás milují, nás nikdy neopustí. Dlouho jsem se těšila na tenhle film a hle, čekání se vskutku vyplatilo. "Navždy budeme bratři"! Každopádně se těším na další Zacův herecký výkon, doufejme, že nezklame ani příště. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (12)

  • Natáčať sa pôvodne malo v Marblehead, štát Massachusetts, avšak kvôli vysokým nákladom sa produkcia presunula do Vancouveru v Britskej Kolumbii. (ThomasCrown)
  • Diváci pred testovacím premietaním obdržali lístky s názvom filmu Radio Prom. (ThomasCrown)

Reklama

Reklama