Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Život zvířat je pohodové céčko, které sice ze začátku nudí ale postupem času se do něj zažerete. Ale takovýhle druh filmu je určen k záhubě, přece je tu Saw (nevím proč každej tenhle film s tím rovná). A nemá to dobré efekty!!! takže se film automaticky háže do odpadu! No já se narozdíl od těch "profíků" tady poměrně bavil. ()

Mírouš odpad!

všechny recenze uživatele

Nenechte se mýlit, to není film podobný SAWu, ale je to film o koních. Hrajou tam ale místo nich lidi, a i lidi to točili (aspoň tuším). Dle mýho názoru, kdyby se role obrátily, dopadlo by to asi stokrát líp. Myslím, že i schopnej kůň, třeba Šemík, by to natočil bravurně, levou zadní...To byl teda kus shitu !!! ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Ještě brutálnější než horor Saw... A co jako, že je to napsané na obalu??? To jste tomu snad někdo uvěřil??? A co taky mají na ten obal napsat??? Že je to podpůměrná sračka, kterých se teď natáčí tisíce??? Chtělo by to někdy trochu přemýšlet, zvášť když film vydává DVD Edice... Jo a ještě jednu věc si neodpustím, Saw NENÍ horor... ()

Pharlap odpad!

všechny recenze uživatele

Šílenej shit. už ten trapný úvod a neskutečně trapná hudba, vás uvedou "do problému".. a to že máte co dočinění s filmem mininálně kategorie Bé až Cé.. ani jsem to nedokoukal.. po 35ti min. to šlo do šuplíku.. nekoukatelná záležitost.. nikoli brutalitou a vším co vychvalují.. ale komentáři, dialogy.. tím jak herci "nehrajou..".. :-( ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem nějaké odpadové zetko, ale dostal jsem celkem v pohodě céčko. Sice s celkem slabou atmosférou a nevyužitým námětem (třeba tu rodinku mohli taky strčit do klece, vždyť těm únoscům šlo hlavně o obchod), ale dívat se na to dalo, pár obstojných scén v tom je (včetně celkem napínavého závěru), snaží se to i překvapovat a díky tomu to nepůsobí tak přímočaře a rozhodně to není tak špatné, jak by se ze zdejšího hodnocení mohlo zdát. Znova už si to určitě nepustím, ale na jedno zhlédnutí to celkem ušlo. A kdyby tu nebyl ten klasický hororový závěr, možná bych i nad slabou třetí hvězdičkou zauvažoval... Lepší 2* ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama