Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli za jeden americký remaku příjdou tvůrci do pekla, pak je to tento. Pravá ukázka, proč by se americká produkce neměla pokoušet uzpůsobovat britský humor svým potřebám. Podruhé ta úplně samá role pro Petera Dinklageho je podle mě zvěrstvem. PS Při sledování tohoto remaku jsem si vzpomenul na obdobně vydařený americký remake pilotního dílu k Červenému trpaslíku. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Kvalitu tohohle remaku dokonale vystihuje jeho název. Amíci prakticky věrně přetočili původní film, veškerý humor však nahradili vulgaritou, afroamerickým pitvořením se, přímočarými gagy a několika debilními nápady (nadržená manželka). Rozšklebená křečovitost všeho omráčí tuplem ty, kteří originál viděli a nezapomněli. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Komedie... "umřete smíchy". To říká plakát. Kecá. Snaha byla to ano a celkem to vypadalo i slibně. Celou dobu to bohužel fungovalo jen na 1/2 plynu a za pomocí "opakovaného vtipu". Pokud totiž kouknete na herecké obsazení, zjistíte že: hele komik (nebo rádo-by komik... dle názoru). A druhej! A další! ...a hele, provařenej ksicht! (Danny Glover). A zase... ten trpajzlík z Hry o trůny (jméno nevím... ale znám ho!). A další povědomý ksicht co hraje snad jen v komediích (Luke Wilson). Jo a ten co hrál v X-menech "kyklopa" (James Marsden ) je tu taky! Pánové a dámy to je rozehraná partie, kde někdo jede na jistotu. Už jen to je trestuhodné, protože z toho šlo vytěžit o dost víc než pár průměrných vtípků. Ano zasmějete se, ale na umírání to rozhodně není. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

No já se u toho parádně bavil. Nevím jestli to bylo dobře naladěnou náladou, ale každou chvíli jsem se řezal smíchy. Dokonce přehlédnu dost nechutnou scénu se strýčkem na záchodě a to jsem zrovna jedl:D. Dalo by se říct, že vybrali nejlépe hrající černochy? No minimálně jsme se s kámošama dohadovali, která z těch hereček je větší k*nda:). Na opravdu černou komedii, na kterou bych se asi po přečtení popisu odmítl podívat, to bylo moc velké překvapení a proto hodnotím, tak jak hodnotím:). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Theme from 'Death at a Funeral' ,2. Traffic Jam ,3. Ryan ,4. Carpool ,5. In the Band ,6. Smudge Mark ,7. No Underwear ,8. Tying Up Frank ,9. Hypoallergenic ,10. Coffin Tumble ,11. Pay the Man ,12. Baby Daddy ,13. Fisticuffs ,14. Wheelchair ,15. Jumper ,16. Poop in my Mouf ,17. Wake 'n' Shake ,18. Short Falls ,19. 2 Guys 1 Box ,20. Brothers ,21. On My Cheek ,22. Frank's Alive ,23. Eulogy, ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Zajímavou paralelu je možné zpozorovat u českého dabingu. Dabér Normana (Tracy Morgan) v původním filmu namluvil Simona (Alan Tudyk), dabér Dereka (Luke Wilson) v tomto filmu namuvil z původním snímku zase Daniela (Matthew Macfadyen). (Sydney008)
  • Po filmu Modrý Blesk (1999) se jedná již o druhý snímek, který Martin Lawrence a Luke Wilson natočili společně. (Lembi4)
  • Ve filmu hraje Peter Dinklage stejnou roli jako v stejnojmenném filmu z roku 2007. (Gerret)

Reklama

Reklama