Reklama

Reklama

Po smrti otce se čtyři sourozenci (Jason Bateman, Tina Feyová, Adam Driver, Corey Stoll) v různě složitých životních situacích vracejí do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou společně s přehnaně starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesourodou změtí drahých poloviček, bývalých partnerů i promarněných lásek. Na přetřes tak přichází jejich minulost a vztahy s lidmi, kteří je milují a znají nejlépe. Jejich společné soužití nakonec vyústí v hysterické a emocionální situace plné chaosu, humoru, lásky a vykoupení, které umí dát jen rodina. Ta nás sice vždycky dovádí k šílenství, ale stále nám připomíná naše nejčistší a nejlepší já. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Rodinné, líbivé, rozněžnělé, vztahové, sedmidenní. Trošku pohoda, trošku slzičky, trošku smích, hromada silných řečí. Ale proč ne. Každý se občas potřebuje rozněžnit nad rodinným filmem. Špatné to nebylo, Jason to táhne za všechny, natočeno jednoduše a lehce. Nehledejte žádná větší moudra. ..a co bude dál.. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Lámem si hlavu nad tým, v ktorom filme som toto už videla a neviem na to prísť!!! Nemyslím si, že som tento film predtým videla, ale skôr akoby nejaký remake alebo veľmi podobné spracovanie, ja neviem, no napríklad záverečné prekvapenie s Jane Fonda už pre mňa nebolo nijakým twistom, lebo som vedela, že to príde. Hodnotím na také slabučké 3*. Mám rada podobné drámy/komédie, keď sa stretne celá rodina, videla som ich viacero, no práve pri tomto som sa miestami nudila a videlo sa mi to dlhé a to pritom veľmi obľubujem dlhé filmy! Za komédiu by som ho ale neoznačila, pretože myslím, že ani raz som sa nezasmiala. Herci poväčšinou sympatickí, potešila najmä Rose Byrne a hlavný hrdina mi bol tiež veľmi sympatický a bol mi aj povedomý. Mohlo to byť teda lepšie, čakala som od toho viac. Pozreté: 26.10.2021, originálne znenie. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Sice se z těch quirky komedií o krizi středního věku bílého privilegovaného duševně neprobuzeného Američana stává poměrně rozpoznatelné klišé, ale tahle konkrétní byla aspoň vcelku zábavná, respektive poměrně zábavně obsazená, respektive Adam Driver je bůh a taky začínám mít trochu slabost pro Coreyho Stolla. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film s podobnou zápletkou jsem už viděl a to celkem nedávno. Ono asi těch filmů bude více co jsou na jedno brdo. Každopádně tady se nám sešla zajímavá herecká sestava, což je určitě pozitivum tohoto filmu. Bylo zde i několik vtipných momentů, kdy jsem se od srdce zasmál. Ovšem bylo to takové zdlouhavé a postupem času nudné. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Spíše "feel-good" drama než vyloženě komedie, což ale není úplně na škodu. This Is Where I Leave You je poklidná oddechovka se sympatickým obsazením a několika (spíš málo) vtipnými momenty. Nejvíce mě zaujala hořká linie okolo Timothyho Olyphanta, která však dostala po hříchu málo prostoru. Naopak Rose Byrne je netypicky děsně nevýrazná, což možná dělá fádní vizáž a ne moc slušivý účes, který má po většinu stopáže. Film spíše klouže po povrchu a množství načrtnutých rodinným problémů řeší jen tak zlehka. Žádné velké drama se nakonec nekoná. This Is Where I Leave You je z té skupiny filmů, které jsou potřeba a nejlépe v co největším množství. Díru do filmového světa neudělají, ale slouží parádní relax. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Wendy (Tina Fey) pije s Juddem (Jason Bateman) na střeše víno, se stále mění množství vína v její skleničce, přestože ji Judd vzal láhev, aby už nepila a tak si neměla jak dolévat. (hansel97)

Reklama

Reklama