Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (670)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zombárna na koňskejch steroidech. Chvilkama to sice vypadá jako ultralevnej televizní shit, ale těchhle minut je fakt jen pomálu, a většinou se všude hláškuje, stříká krev, střílí, a nešetří parádníma filtrama a drahýma efektama. Jo, a je to zatraceně vtipný. Úsvit nemrtvých je oproti tomu slow-burn moderní western o zombících a prostě úplně jinej film. [Netflix] ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co se stalo se Zackem Snyderem, že člověk, který má ve filmografii geniální ´Watchmen´, nebo velmi dobrý ´Man of Steel´ a vlastně nikdy doposud tvůrčím způsobem nevyhořel, natočí takovéhle hovno. Patetické, k posrání nudné a vizuálně odpudivé (ne, šťavnaté úvodní titulky a těch pár lasvegaských greenscreenů to nevytrhne). Má to jedinou slušnou akční scénu – přestřelku v kasínu – která přijde až půlhodinu před koncem a jeden jediný zaznamenáníhodný nápad, což je zombie tygr. A v čele nezajímavého hereckého ansámblu Dave Bautistu, jehož herecké limity končí někde u schopností Hamáčka, když vypráví o svém zastíracím manévru. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Kolosální trash s otravnými postavami a nevkusným rozostřováním obrazu za nimi, který ale udrží pozornost, protože se v něm děje dost “pleasing” věcí pro fanoušky žánru. Rozpačitý divácký zážitek jakž-takž zachraňují taky Bautista, který je nejenom muskalatura ale i osobnostní tahoun, a zombie tygr, který by toho slaďáka od Anga Leeho sežral jedním hltem! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne nechápem, prečo toľko ľudí frfle nad touto zombie laskominkou. Veď keď niekto tento hororový subžáner nemá rád, nech nepozerá. Jediné čo ma trochu viac otravovalo, bol nechutne natiahnutý a muzikálne uši drásajúci úvod, kde zbytočne dlhé intro o ničom ma skoro obralo o chuť pozerať ďalej. Našťastie iba skoro, lebo inak som si užil plnokrvnú zombie mlátičku so všetkým čo k tomu patrí. Keď vošli do toho mesta, akcia sa už nezastaví, môžete iba sledovať, jesť pukance a spokojne pri filme plkotať, skrátka super konzumná zábava. Na druhú stranu ma opäť trocha rozčaroval záver, a to hlavne v spojitosti s priblblým chovaním sa postáv. Majú pristavený vrtuľník, pilotka čaká a tí dvaja tiež čakajú.... bohvie na čo, asi na to, až sa konečne otvoria dvere a dovalí sa zombík. A nevadí, že im má za pár minút za zadkom vybuchnúť atomovka. Pritom už dávno mohli byť za kopečkami. Na nadpriemer to ale určite stačí. 75/100 ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Táhne se to jak sliny vod huby nemrtvýho tygra. Dialogy a logika smrdí podpažďákem zombie pěšáka. Naroubovanej týmovej paskvil je spíš otravnej než zajímavej a zamlžování nebo rozostřování scén je fakt lahůdka, asi jako kdybyste si chtěli dát k točenýmu pivu krupičnou kaši 🤮 Pár dobrých momentů se ale najde, akce je celkem dost, avšak začíná se rozjíždět až spíše ke konci. Nemám potřebu to vidět někdy znovu, spíš mi moje hlava nabízí slovo: zbytečný. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (25)

  • První film Zacka Snydera natočený na digitální film. Všechny předchozí filmy byly natáčeny na 35 nebo 65 mm film. Jedinou výjimku tvoří epilog z Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021), který Snyder natáčel digitálními kamerami kvůli pandemii koronaviru. (HellFire)
  • Když se na začátku filmu dva vojáci dohadujou, co to vlastně převáží, tak jeden zmíní jméno Amelia Earhart. Amelia byla americká letkyně, která v roce 1928 přeletěla jako první žena Atlantský oceán a která v roce 1937 záhadně zmizela nad Tichým oceánem. (Duoscop)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

13.06.2021

Režisér Zack Snyder má za sebou čerstvě zombie akční thriller Armáda mrtvých pro Netflix, se na streamovací službě alespoň coby v počtu zhlédnutí zaznamenal obří úspěch. Tím ovšem jeho spolupráce s… (více)

Reklama

Reklama