Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 4

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 4

Recenze (99)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut není úplně nejhorších. Celkem dobrý vtipy, dobrý scénky. Až jsem byl překvapen. Jenže bohužel všechno dobrý skončí tak po půl hodině, kdy se začne cestovat časem a celý to spadne do průměrný šedi, která nikoho nezajímá...A to bohužel trvá až do konce. Zajímavý je pak už jen Dejdar se svym solidním dabingem. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšila strašně dlouho, jenže do kina jsem na něj samozřejmě nemohla, když jsem chtěla originální znění, ne dabing. Ale nakonec můžu říct, že se čekání vyplatilo. Některé hlášky a scény mě opravdu hodně pobavily. Film nebyl stoprocentní, ale ono se to dalo od animáku pro děti čekat. Vadily mi tam ty "zamerikanizované" scény, které tam opravdu být nemusely. Každopádně Free Birds rozhodně splnil moje očekávání, některé hlášky si budu ještě hodně dlouho pamatovat. Škoda jen, že Owen nedabuje častějc, strašně ráda poslouchám jeho hlas ... ()

Reklama

Pignon 

všechny recenze uživatele

Synopse trochu stojí na vodě, ale vykreslení světa krocanů má své kouzlo. Jsou tam fakt asi 4 velmi vtipná místa. "To je tátova sekretářka, má ho hrozně ráda, ale nesmí se to říkat nahlas" Honění červené tečky směčkou loveckých psů coby snaha odlákat je od pronásledování a krocaní bodyguard, který se k nim přidá je taky milá blbůstka. Rodičkovské varování: Děti do 7 let na to neberte, jenom se ptají a ničemu nerozumí. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Tady není co rozepisovat.Od snímku jsem si nic nesliboval a nakonec jsem byl i potěšen.Je to trhlé,ale v tom správném slova smyslu a dokonce se i dospěláci donutí zasmát.Nic extra to není ,jedná se o příjemnou oddychovou záležitost.Sem tam vtip,sem tam grimasa.Děj je zcela nesmysl,ale nezapomínejme,že se jedná o pohádku.Animaci bych zařadil mezi ty lepé zpracované,Vaše dítka určitě zabaví. TRHLÉ!!! ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem si nečetl o čem, že to film je, tak jsem očekával něco podobného slepičímu úletu (2001). Ovšem hluboce jsem se spletl. Ptačí úlet byl originální a vysoce zábavný příběh. Krocan Reggie, který se vydává nedobrovolně do minulosti (přesněji těsně před prvním díkuvzdání), aby navždy vyškrtl s hodovní tabule krutí maso. Čeká ho dobrodružství, které dokáže pobavit, rozesmát i nadchnout nečekaným průběhem. Musím uznat, že Ptačí let se velmi vydařil. Bez problémů předčil Já,padouch2, Letadla, Turba a i třeba velmi vydařené Croodsovi. Podle mě je společně s Příšerkami s.r.o. tím nejlepším co jsem mohl v animovaném světě v roce 2013 vidět. Dávám jasné čtyři hvězdy ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Pri prvom naštartovaní časostroja dôjde k prudkým fyzikálnym abnormalitám vrátane prerušenia gravitácie, ku ktorým pri ďalších cestovaniach časom už vôbec nedochádza. (ČSFD)
  • Časostroj STEVE je zostrojený ľuďmi, ktorí nerozumejú reči moriakov. Nemal sa teda kde naučiť s nimi komunikovať. (ČSFD)

Reklama

Reklama