Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Co se to tomu Panu Režisérovi Muccinovi tehdy stalo, že natočil něco takového? Včera jsem od něj viděl Otcové a dcery- silná věc, pak jsem si dal reprízu Sedmi životů- nádherná věc a Štěstí na dosah je pro mě film, který už znovu vidět nemusím, protože si ho promítnu, jenom když na něj pomyslím. A teď tohle. Plytká, uslintaná pytlovina, kde ano neznamená ano, ne neznamená ne, kde jsou všichni nadržení, uřvaní, afektovaní a blbí. Překvapení. Se záporným znaménkem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bylo to o fotbale, mihnul se tam Celtic, hrál v tom Butler a hromada známejch MILFek. Takže dobrý. V žánrových popiscích sice nějakej syčák zapomněl napsat, že je to přeslazený až běda, ale i to se nakonec dalo skousnout. Co ale nikdy neskousnu je, že ti debilní Amíci říkají fotbalu "soccer". To ať si řikaj tomu zparchantělýmu rugby. A taky mi nejdou pod nos ty smíšený družstva. Na jednu stranu je americkej ženskej fotbal pojmem, ale na tu druhou tím podle mě trpí mužská repre. Ale to je mi vlastně úplně jedno. :D 60% ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler je pro mě chap na roztrhání ;) Tudíž si myslím, že hlavní role byla bravurně obsazena ;) Jen nemám ráda označení "komedie", když to prostě komedie není...jelikož si myslím, že k tomuto filmu to opravdu nesedí. Krásné ženy, krásný muž ;) Výborně zasazená role pana domácího, který okoukává "triky" svého podnájemníka, aby ve svém velikém domě nebyl sám :) Klidné, jednoduché a příjemné pokoukání :) ()

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Kvôli hereckému obsadeniu som sa na to tešil. Som však sklamaný, aj keď tunajšie hodnotenie naznačovalo, že to nebude žiadna sláva. Emocionálne ma to minulo veľkým oblúkom, vtipné to tiež nie je a športové scény slabé ako čaj. Neviem, čí bol hlavný hrdina taký sukničkár, alebo len mentálne pozadu, ale dosť ma jeho správanie rozčuľovalo. Predvídateľný dej zachránil iba koniec, ktroý nebol logicky odhadnuteľný. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bývalá fotbalové hvězda začne trénovat tým svého syna a zatím co jeho brankář skáče od tyče k tyči, jemu skáčí do postele matky jeho svěřenců........zapomněl jsem dodat, že je rozvedený, miluje svou ex a jeho tým samozřejmě něco vyhraje a samozřejmě o gól po dramatickém průběhu. Co s tím chcete dělat, stokrát vypraná šablona, scenáristická první třída.......tak k čemu tak kvalitní "zoufalé manželky" jako Thurman, Greer, Zeta-Jones........k čemu vedlejší role Dennise Quaida.......k čemu Jessica Biel a vlastně i samotný Gerard Butler? Tak trochu jako z dílničky sester Olsenových před 15 lety, ale v principu neškodná "ofsajd rodinná oddechovka". ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • George Dryer (Gerard Butler) vo filme pracuje pre televíznu stanicu ESPN, ktorá naozaj existuje. ESPN je americká globálna káblová a satelitná televízna stanica so športovou tématikou. Vysiela predovšetkým zo štúdií v Bristole a Connecticute. Skutočné sú takisto udalosti, o ktorých George rozpráva, napríklad majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2010 alebo príbeh o stretnutí futbalistu v šatni s kráľovnou Španielska. (Laslo)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama