Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Freddie Highmore už není dítě, musím si ho v hlavě konečně vyřadit z těch rolí typu Arthur a Minimojové, Karlík a továrna na čokoládu, Kronika rodu Spiderwicků, Hledání Země-Nezemě apod. Ale musím říct, že nehorázně vychrtlý je pořád, jakoby vyrostl jen do výšky, samá ruka, samá noha. Co se týče Emmy Roberts tu mám spíš spojenou s rolemi trapných populárních puberťaček, ale popravdě ona vlastně ještě nehrála v žádném dobrém snímku, takže tohle bude asi její první "decent movie" podle mého mínění. To zamyšlení nad životem je tu hodně cítit, někdy vám to přijde, že tyhle filmy už musí omrzet, ale pokud jsou tam příjemní herci, zajímavý doplňující příběh, který se liší prostředím například, tak to asi neomrzí a můžete jich vidět na tohle téma kolik chcete. Takže já jsem spokojena - 4*. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ne že by to byl nějak hluboký film (už proto, že hlavní postava je zkrátka jen rozervaný puberťák, který nezapadá mezi své vrstevníky a hledá svou cestu), ale svým způsobem se dá říct, že je to film o hledání a nalezení smyslu života. Navíc celý příběh je podaný přirozeně a lidsky, a zkrátka je to příjemná podívaná od začátku do konce. Freddie Highmore je sympaťák a bylo zajímavé ho vidět v dospělejší roli (pamatovala jsem si ho pouze jako dětského hrdinu z Melodie mého srdce a Karlíka a továrny na čokoládu). Emmu Roberts mám navíc taky ráda. Takže za mě to byl nadprůměrný filmový zážitek. ~(4,0)~ ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem si,že mě takové jednoduché a mnohdy ohráté a dohromady pospojované situace zaujmou...Ale podle mě to mělo své prazvláštní kouzlo, které mě nutilo občas uronit slzu a tu a tam se usmát nad pár dialogy a celkově jsem u tohoto snímku pocítila úlevu ba dokonce i mírný klid v duši...Mě se to prostě líbilo :-). ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Všetci si hľadáme to svoje miesto v spoločnosti, niekto sa rád prispôsobí okoliu, no to neplatí pre hlavného hrdinu. George je taký malý rebelant / pozor, vôbec nie je zlý, a ani nerobí zle veci ! / čo nechce to nespraví, no raz príde do jeho života jedna dievčina a skamaráti sa sňou ... no a jedného dňa preskočí iskra ... a chlapec sa bude musieť rozhodnúť čo chce a čo nie, len aby už nebolo neskoro ... Spoiler !!! Taký koniec som čakal, bol to koniec zo srdca, tak ako by to skončiť malo, žiaľ tak to v živote nekončí a človeku ostanú len spomienky ... Spoiler !!! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jsem od toho čekala víc, protože jsem byla trochu zklamaná. Celý ten film se zdál, že by mohl být něčím odlišný, ale to byla jen první třetina, pak všechno samozřejmě zajelo do zajetých kolejí, aby to mohlo skončit happyendem pro všechny a to mi zrovna u tohohle filmu vadilo. Dávám 3* jednou se to vidět dalo, ale podruhé už bych na to pravděpodobně nekoukla. Ale jako musím přiznat, že výmluvy proč nedělat úkoly měl opravdu originální. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama