Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě teď se sám sebe marně ptám, proč jsem měl před lety pocit, že si film zaslouží dvě hvězdičky. Už jen herecké obsazení mi přejelo smirkovým papírem po obnažených nervových zakončeních, protože fakt nemusím herecký projev Diane Keaton a Robina Williamse, korunu všemu nasadila ještě královna falešných úsměvů a nemastně nesolený Topher Grace. I to bych ale dokázal překousnout, pokud by scénář nebyl příšernou kktinou, která mě svou klišovitostí neskutečně vytáčela a mocně mě nebavila. Ve chvíli, kdy došlo na ručičky a očička, jsem Robertovi De Niro málem taky poblil rameno. / Poučení: Hodláš se oženit? Jak myslíš... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh plný jemných a hlavně dějově nenásilných gagů. I zde se vlastně ukazuje, jaký problém může během příprav honosné svatby vzniknout a jak nejednoduché ho je vyřešit. A to ještě přitom vyplují na povrch věci, které asi měli zůstat utajené. Příběh je svým způsobem velice podobný těm teenagerovským, jen s tím rozdílem, že hlavními aktéry jsou tentokrát rodiče - tedy ti starší. Jak vidno, na věku skutečně nezáleží. Nejedná se vyloženě o komedii, že by se divák smíchy popadal za břicho. Jedná se pouze o úsměvný film, kdy si možná právě ti starší diváci připomenou svoje zálety a různá nevyřčená tajemství. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nebýt De Nira tak se jedná o kravinu na kvadrát. Postavy se chovají naprosto debilně. Nepokouším se zde ani nastiňovat zápletku, protože bych se musel opět naštvat. Ale každý tady snad opravdu chrápe s každým. Řeší se půl hodinové orgasmy atd. Zkrátka sex, sex, sex .... pořád o něm dokola postavy žvatlají. Nevkusné, hloupé a trapné. Ještě že ten Robert dá alespoň občas vzpomenout svým "What's the fucking matter with you" projevem na lepší časy. 25% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Film typu poberme čo najviac slávnych hercov niekam na exotickú dovolenku a natočme pritom zopár záberov na ktorých aj tak nikomu nezáleží, ktoré potom zlepíme do filmu aby sme ospravedlnili náklady. Jediný problém je v tom, že tu sa v žiadnej exotike nenachádzame a tak márne hľadám dôvod existencie tohto snímku. Obsahovo totiž nie je o čo stáť a geronto erotické dobrodružstvá tiež nevyhľadávam. Zbytočnosť pre všetkých zúčastnených. 4+/10 ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Nebyť skvelého kastingu, neoprel by som o film ani pomyselný bicykel. Nechajme však bokom pripomienky, o ktorých by sme mohli napísať zoznam dlhý ako toaletný papier, pretože niekde tam na konci, až sa prehrabete celým radom ozvláštnenia, ktoré sa vo všetkých ohľadoch blíži k nule, natrafíte na epizódky, kde sa krížia postavy naprieč citovými patáliami. Síce bez naratívu, ale zásluhou hereckého zoskupenia docela úsmevne. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)
  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)

Reklama

Reklama