Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbie La cara oculta (více)
Trailer 1

Španělský dirigent Adrian pobývá pracovně v Bogotě, kde si pronajal spolu s přítelkyní Belén velký osamělý dům. Belén od něj kvůli jeho nevěře odejde, Adrian však rychle nachází náhradu v servírce Fabiene. Ta se k němu dokonce nastěhuje a záhy objeví, že se v domě ozývají podivné zvuky. Po Belén začne jako po zmizelé pátrat policie, brzy se však ukáže, že s jejím odchodem od Adriana to bylo trochu jinak. (lola3121)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (639)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Za zrcadlem a co tam Belénka našla... Přijít u mysteriózního thrilleru s originálním nápadem, aniž by se zabrousilo do obsahu seriálu Svět tajemných sil, to by se mělo v současné době vyvažovat zlatem. V dobrém slova smyslu triviálnost zápletky i zvolená kompozice vyprávění přináší zasloužené body, ale na pět hvězd by tuhle variaci na téma „sejde z očí, sejde z mysli“ musel režírovat Hitchcock a dirigentskou taktovku třímat Cary Grant.. Docela nechápu, proč si Adrian tahal do ložnice ty malé činely, když už jich musel mít dost z orchestřiště.. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Jawohl: Charaktery hlavních hrdinů, všichni jsou opravdu náramně nesympatičtí, atmosféra v první půli, hudba! Nejen s Beethovenovou sedmou se nedá šlápnout vedle. Nein: Příliš brzké odhalení karet a z toho plynoucí zbytečně brzké a jasné tušení konce. [3,5* / možná změna hodnocení vyhrazena] ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kdo jinému jámu kopá a za blbost se platí - hned dvakrát! Děvkař a zhrzené milenky. Chlap je nesympatický, ženy nechaly své hlavní zbraně doma. Ale nechšť, kdyby byl příběh opravdu takový, jak jsem si dle komentářů myslel. Horror ani omylem a thriller? A kde je prosím ono napětí? Mohlo by to být pěkné drama, ale není. To uměli režiséři francouzské nové vlny, Italové, Bergman, ale i Herz či Kachyňa. Asi jsem se naladil na jiný film a současně se těšil, co mí oblíbení Španělé předvedou...nu, tak tohle už si opravdu nepustím. A kdyby bývali všichni zhebli, bylo by mi to jedno... ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Filmy tohto druhu nevídam často a preto ma primerane zaujal a bol som s ním spokojný. Samozrejme, že som postrehol viacero nedostatkov, ale divák je od slova dívať sa a nie na to, aby vyhľadával nedostatky a ostatným oznamoval, v koľkej minúte už vedel ako to skončí. Takže spokojnosť bez nadšenia, čo prevedené na hviezdičky znamená štyri slabé. Pri sledovaní som si spomenul na televíznu Klec, aj na to ako ma syn kedysi nechtiac zabuchol na balkóne. A pritom Panic Room asi neznamená, že by tam ľudia mali podliehať panike. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film, co tady nemá v době mého shlédnutí ani český překlad, tudíž se k němu nedostala česká distribuce, a přesto ho tady ohodnotilo na více jak 4 tisíce uživatelů. To už samo o sobě něco značí. Minimálně to, že se tady mezi lidmi o tomto filmu asi docela dost mluví. No a není se vůbec čemu divit. Tenhle španělsko-kolumbijský film je totiž tak vydařený thriller, že by to vůbec nikdo nečekal. A o to je lepší, že vlastně bez varování okamžitě udeří. Ono totiž dobrých thrillerů není zase tolik, aby si člověk mohl vybírat a tady se ještě k tomu každých div ne dvacet minut přetočí příběh o sto osmdesát stupňů, což je jenom k užitku. Příběhově jsem si ho užíval, jako hodně dlouho žádný jiný film. A věřím, že nejsem a do budoucna nebudu jediný. Česká distribuce v tomto případě silně pohořela. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Film si okrajově pohrává s událostmi po druhé světové válce, kdy někteří nacističtí vůdci uprchli do zemí Jižní Ameriky, včetně Kolumbie. Ve scéně v bunkru, když Belén (Clara Lago) otevře skříň, je vidět bývalá nacistický uniforma se svastikou. (AloeB)
  • Alterntívnymi názvami filmu sú aj Bunker či Inside. (MikaelSVK)
  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)

Reklama

Reklama