Reklama

Reklama

Uvnitř odlehlé, přísně tajné laboratoře pracuje skupina vědců na experimentu, který by mohl znamenat další krok v evoluci člověka. Když ale předmět experimentu – uměle vytvořený "člověk" (Anya Taylor-Joy) – spustí řetězec děsivých událostí, vědci se musí rozhodnout, jestli je význam objevu takový, aby převážil i nebezpečí s ním spojená. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (227)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to co z traileru vypadalo jako fajn sci-fi/horor je ve výsledku bohužel jen dost nudná slátanina,ve které se pořádně něco začne dít až v poslední třetině a bohužel to nezachrání ani finální (a docela dobře dopředu) odhadnutelná pointa.Jeden z těch filmů,kde trailer dost navnazuje,aby pak zklamání bylo nepřímo uměrné...20% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller o vytvořené mladé dívce, která za svou nevinností a inteligencí, skrývá smrtelně nebezpečného tvora, který musí být zničen. Než klasická vyvražďovačka se film snaží tvářit jako inteligentní podívaná a převážně v první půlce se mu to daří. Poté už přijde jen nezajímavá akce a nečekané vyvrcholení. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že mladý Scott, od otce nějaké to filmařské umění zdědil a nebo pochytil, ona Morgan neni vůbec špatná. Neni to sice vyloženě horor a od poloviny, je znát uspěchanost, což bylo naprosto zbytečné, vyvražďované mohlo být věnováno, posledních patnáct minut. Díky uspěchané druhé polovině, to budování charakterů a atmosféry v první polovině, ztrácí význam, což je škoda. Ale, násilí celkem ujde a v čem mně film upřímně překvapil, je akční stránka a to se týka hlavně bitek. Ano čte dobře, ve filmu sou celkem tři bitky a mají hodně dobrou choreografii a sou dobře natočené, v tomhle ohledu mně film příjemně překvapil. A co se týče herečky Kate Mara, ta by mohla s přehledem, zahrát roli agenta čtyřicet sedm, ta role zabijáka ji prostě sedla. Škoda že Holbrook, nedostal víc prostoru, sympaťák a sem zvědavý jak v Loganovi zvládne roli psychopatického mutantního terminátora. Sou to sice tři hvězdy, ale celkem pozitivnější tři, s tím že sem zvědavý, jak se mladému Scottovi povede, ten kluk to v sobě má. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Až príliš dobre obsadený no pomerne nevýrazný sci-fi thriller. Najviac potešila trojka American Horror Story - Narcos - Game of Thrones. To som vážne nečakal. Okrem toho však za zmienku už veľa nestojí. Možno tie dve dobré bitky a pomerne svižný dej, ktorý sa vyhýba zbytočným odbočkám či zastávka. Aj tak je to však dobre stráviteľná a pohodová záležitosť na jedno pozretie. 65 %!! ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomnělo film Hanna, který je přece jen o něco lepší. O hororu zde nemůže být řeč, jedná se o čistě akční béčko, které se snaží pohrávat se stísněnou atmosférou. Herecké obsazení je skvostné a velmi dobře to celé vypadá. Psychologická hra v první půlce, kdy člověk neví, co se stane a očekávat, se úplně nedaří. Člověk vydedukuje hned, jakým směrem se bude film ubírat. Nicméně překvapivá je druhá půlka, kdy jsem nečekal akční rozjezd a tak zvládnuté tempo. Choreografie akčních scén je drsná a povedla se nad míru. Závěr bych čekal asi více originálnější, ale celkově jsem spokojený......6/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Ve finálním souboji Lee Weathers (Kate Mara) a Morgan (Anya Taylor-Joy) v lese spadnou obě protagonistky několikrát do jehličí. Navzdory tomu se však na modré košili Lee neobjeví ani jedna skvrna, či jiná nečistota. (Nathaniell)

Reklama

Reklama