Reklama

Reklama

Smrtelná aliance

Trailer

Bývalý příslušník amerického námořnictva Henry se uchýlí do lesů na americko-kanadských hranicích, aby se vyrovnal se svojí minulostí. Ta ho ale dožene v podobě Claye, který má s Henrym nevyrovnané účty a chce ho zabít. Oba muži však budou muset čelit i jinému nebezpečí. Lokalitu, ve které se nacházejí, totiž plánují využít pašeráci drog v čele s Xanderem. Henry a Clay se tak musejí rozhodnout, jestli překonají vzájemný spor a postaví se společně nepříteli, nebo se nechají pohltit vlastním konfliktem... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Testament 

všechny recenze uživatele

JCVD (WCJD) z těch vyhaslých béčkových akčních hrdinů (myšleno Seagal, Lundgren) hraje v těch lepších filmech. Tady hraje chlapíka, co se chce dostat k balíku heroinu, co skončil na dně jezera. Příběh je asi stokrát omletý, to by mi nevadilo. JCVD hraje zápornou roli a evidentně si svého magora užívá, to je jeden z kladů filmu. K těm záporům bych tradičně zařadil souboje - opět hrozně sestříhané a když má JCVD nějaký fight, tak je to ve tmě v lese, kde není nic vidět. Ono celkově se zase šetřilo. Příběh se odehrává na jednom ostrově, kde je dohromady 7 lidí a fakt to smrdí celé korunou. Ty obarvené vlasy, co má Jean na hlavě působí taky spíš trapně a tělo má jaksi zase povadlé, i v obličeji je strhanější víc, než obvykle. Buď příznaky stáří, nebo zase na něčem ujíždí... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - I když jsem JCVD skalní fanda a vždy pěji na něj samou chválu, tak tentokrát udělám výjimku a budu hanit. Protože takhle by to Jeane nešlo! Proč bereš nabídky v takových céčkových sračkách? Jsem z toho celkem i smutný, že můj oblíbenec hraje v takových shitech. Netřeba dalších slov a see ya never Enemies Closere. 45% ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale hej. Prečo nie. Konečene béčko s dobrými hláškami. Herecké výkony sú dobré. Na pomery samozrejme. Scott a Jones nie sú nejaké archetypy akčných hrdinov, ale ako ústredná dvojica fungujú dobre a ani v akcií sa nestratia. Van Damme si počína veľmi dobre. Jeho postava je zaujímavá, vtipná a akčná. Úvodný masaker čo predviedol bol super. Na konci trochu zamrzí, že nepredviedol viac high kickov. Hentie marovačky zvláda každý. Ale od JCVD som čakal nejaké trade mark kopy. Príbeh trochu klišé. Ale celkom napínavý a kvalitou prevyšuje svojich akčných nízkonákladových bratov. Dávam 60%. Toto sa vydarilo. Samozrejme na pomery. Pohybujeme sa v kategórií direct to video akčné béčko za 5-10 mega. 3* ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Od Odpadu! nezachraňuje tento biják nikdo jiný, než sám velký Jean-Claude, který tu v hlavní záporné roli předvádí takový výkon, že to se prostě musí vidět. Už jen ten rozcuchaný blonďatý bordel, alá Pierre Richard, co měl na hlavě, mě dostával do kolen, a ty jeho ultimátní, maniakální výrazy a gesta, naprosto nenapodobitelné a neskutečné zábavné, jinými slovy, Jean-Claude zde tak šíleně přehrává, až to vlastně funguje a on tu jednoduše strhává na sebe veškerou pozornost. Ono by mu to ale i bez toho všeho nedalo i tak asi příliš mnoho práce, neboť vše ostatní okolo něj, je prostě upřímně katastrofa. Zbytek hereckého osazenstva je nevýrazná, nudná parta neobsazovaných, netalentovaných a nesympatických troubů, zápletka prakticky nulová, a ikdyž disponuje několika nečekanými zvraty, tak jejich úroveň je spíš směšná, spád mě příliš neoslovil, chvílemi jsem se tedy naopak těžce nudil a akce se tu jinak vyskytuje minimum, a když na ní přeci jen přijde, tak až snad na úvodní vandammovu „vybíječku“ nestojí také za nic. Takže můj výsledný dojem je jasný, superlevný, tuctový brak, který ovšem díky van Dammovu záporákovi stojí za pozornost. Ne, kecám, ani kvůli němu to za tu pozornost nestojí, je to fakt shit! ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Jak režisér tak hlavní hvězda tohoto snímku už mají nejspíš své nejhezčí chvíle ve filmové branži za sebou. Řekl bych, že to platí hlavně pro Hyamse a jeho režii. Van Damme si -pro něj- né zcela typickou roli totiž zdá se docela užívá a určitě je světlým bodem tohoto jinak celkem nesmyslného béčka. Kdo by si taky nechtěl zahrát takového toho lehce přetaženého Jokerovského záporáka, kterej si během nahánění hlavních hrdinů po lese a zabíjení policejní hlídky haluzí, s neskrývanou radostí pochutnává na lesních plodech. Za blonďatého Alberta Einsteina bez kníru 2*, jináč to osciluje někde mezi nízkorozpočtovým béčkem natočeným v Bulharsku a podprůměrným, nevýrazným akčňákem, natočeným v Bulharsku. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Yardak)

Reklama

Reklama