Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (163)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Prakticky od prvych sekund je zrejme, kde Bogdanovich cerpal inspiraciu. Vek a skusenosti mu sice nechybaju, avsak na to, aby sa co i len priblizil k Woodymu Allenovi, mu chyba jedna zasadna vec, ano, talent. She's Funny That Way je napriek tomu v podstate velmi prijemnym filmom, ktory miestami naozaj dobre pobavi...Nic nezabudnutelne vsak neponuka. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ani zábavná nebola, ani milovať som ju nemusel, hoci bolo na výber, vlastne film nie je vtipný vôbec a to človek veril, že aspoň Wilsonovi to napíšu nejak lepšie. Aniston dokázala, že bez dostatočnej dĺžky vlasov vyzerá podstatne horšie a staršie, ale pochybujem, že to bolo jej cieľom. Film akoby chcel ponúknuť štýl Woodyho Allena v prostitútskom svete, ale nemal na to bunky - nemal ten humor ani svižnosť v dialógoch. Nudný film o ničom. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem čekala už od první zmínky, že se bude natáčet. Owen Wilson s Jennifer Aniston znovu na plátně mě prostě dokonale "nažhavili". Hodně jsem sledovala informace, které se kolem rojily, a když jsem se dočetla, že by ve filmu mohl hrát Rhys Ifans, myslela jsem, že mám opravdu infarkt. Kdybyste se mě totiž zeptali na tři jména, které bych chtěla vidět v jednou filmu, byly by to právě tyto a žádné jiné ... Když se ona "fáma" potvrdila, měla jsem co dělat, abych ukočírovala své emoce ... Owen s Rhysem v jednom filmu a Jenn jako třešinka na dortu ... Od té doby jsem se nemohla dočkat, až film konečně uvidím! A na to, jak neuvěřitelně šíleně moc jsem se na něj těšila, mě absolutně VŮBEC ničím nazklamal ... Což je snad možná úplně poprvé, co se mi něco takového stalo! Snad jen mohli filmu nechat původní název, protože She's not funny that way at all ... Co se ale týče samotného filmu, musím uznat, že tak dobře jsem se v kině už delší dobu nepobavila. Už jen zápletka sama slibuje výbornou zábavu, kterou maximálně posílilo její zpracování. Moc jsem Imogen Poots nevěřila, ale musím uznat, že mě docela slušně překvapila. A ještě takový malý spoiler na konec - to, že Rhys nakonec přece jen s Jenn skončil mi zahřálo srdce tak, jak mi už hodně dlouho žádná filmová dvojice srdce nezahřála ... Okamžitě řadím do TOP 10 nejlepších filmů!!!! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Návrat klasické komedie se vším všudy - s plejádou hvězd (obzvlášť Jennifer Aniston a Rhys Ifans jsou senzační), mazaným scénářem, který se postupem času dostává do větších a větších obrátek, a s režií, která si s ním dokáže bez problémů poradit a využít ho na sto procent. Bohužel jak je vidět z mnoha ostatních komentářů, řada lidí už dnes takové filmy neocení a zaujme je jen párvteřinový výstup Quentina Tarantina. Z toho mi je trochu smutno. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle je povedená komedie. Trošku mi to připomínalo styl Woodyho Allena, ta hudba i ten propletený příběh. Ale ta propletenost se mi na tom velice líbila, bylo zajímavé sledovat, jak se tvůrcům jedné divadelní hry dokázali zamotat vztahy. Hlavně to bylo dost vtipné. I díky Owenovi Wilsonovi a Jennifer Aniston, kteří prostě komedie umí. Líbil se mi i Rhys Ifans a také Imogen Poots, která se mi v jiných filmech zatím nelíbila, ale tady byla fakt dobrá. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Peter Bogdanovich sa pri písaní scenára inšpiroval reálnymi zážitkami, keď natáčal v Singapure film Svatý Jack v roku 1978. Vtedy mal možnosť sa zoznámiť s mnohými prostitútkami, s ktorými viedol rozhovory a ponúkal im filmové roly, ktoré by im vyniesli viac než by si zarobili vo svojej brandži. (Arsenal83)
  • V roku 2020 bola kópia Bogdanovichovho pôvodného zostrihu filmu stále s názvom "Squirrels to the Nuts" nájdená na eBay v ponuke Jamesa Kenneyho, 51-ročného lektora angličtiny na City University of New York. Po Bogdanovichovej smrti v januári 2022 bol strih predstavený v newyorskom Múzeu moderného umenia a je tam od 28. marca 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama