Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 1

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (141)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem udělil jen z toho důvodu, že je to poprvé, kdy jsem viděl film, v němž se perfektně uplatnily totálně umělohmotné výrazy, jimiž je Katherine Heigl už "proslavená". Druhou hvězdičku jsem přidal, protože mě snímek přece jen trochu pobavil ve chvíli, kdy se Mona změnila v Dextera, do té doby to bylo úplně o ničem, tahle změna té hrůze paradoxně dodala trochu života. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který mě od začátku do konce nepřestával uvádět v údiv. Tak nějak jsem to prostě nečekal. Svým způsobem to bylo zajímavé a napínavé, ačkoli žádný zázrak kvůli kterému bych to chtěl vidět znovu se nekonal. Mám ale rád špatné konce, protože to je život, ne zkurveně růžovej Hollywood - jak nám Američané tak rádi ukazují svět. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jako komedie mi to rozhodně nepřijde. Ani jednou jsem se nezasmála, ale musím uznat, že Katherine Heigl ta role opravdu seděla. Už na začátku jsem si říkala, že s ní nebude něco v pořádku, ale že půjde až takhle přes mrtvoly, když jí manžel svou nevěrou naruší její naplánovaný život, to bych nečekala. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak jako říkám, že do doby než se ve filmu začalo mluvit o těhotenství a přišlo na vydírání, docela jsem se bavil. Mohlo to být tak 20 minut? Půl hodinky? No nevím přesně, ale vím jistě, že dlouho to netrvalo. Jediné co vidím jako pozitivum je, že nemám doma takovou "supr" manželku jako Don, jinak bych to musel zřejmě na chloupek stejně vyřešit... Slabota za 50% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Černočerně černohumorná šílenost zajímavá námětem a tuze ďábelskou „luciferkou domácího pekla“ Katherine Heigl, která je opravdu radikálně prorodinný typ. Škoda, že tento nápad zůstal při realizaci někde na půli cesty. Chtělo to více vybrousit humor, lépe vystavět dění a především se vyhnout rozpačitému závěru. Jestli někdy někde potkám Katherine Heigl, poté co jsem viděl její porcování Jordany Brewster, beru raději nohy na ramena! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)
  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)

Reklama

Reklama