Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Typicky americká komédia s predvídateľným scenárom v centre, ktorej je chlapík bez charizmy a priateľov. Preto si musí svedka a družbov "kúpiť". Našťastie táto služba existuje ale v časovej tiesni dostane bandu nýmandov čo má byť akože vtipná zápletka. S takýmto osadenstvom americký scenáristi ľahko skĺznu ku genitálnemu humoru. Na konci síce ešte vytiahnu ideu priateľstva, aby vytlačili slzičku, keď už lásku nechali ležať v blate. Ale aj u nej si ešte nechali želiezko v ohni. Produkcia je kvalitná, herecké výkony celkom dobré, žiaľ príbeh slabý. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie s poměrně originálním nápadem, ušitá na míru užvaněnému černošskému komikovi Kevinu Hartovi. Upřímně nepatřím zrovna mezi jeho fanoušky, nicméně jedno musím uznat, tato role mu opravdu sedla a při zdatném sekundování jeho bláznivého týmu svědků, to skvěle funguje a já se chvílemi skvěle bavil. Ano, je to recyklace gagů a stokrát viděných vtipů třetí kategorie, ale úlohu zábavné blbiny na odreagování to splnilo. Moje hodnocení 60%. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ubral na své kulometné otravné ukecanosti, a táhne celý film. Některé gagy jsou výborné, a ač zápletka je stokrát omleté " jak loser bez přátel ke štěstí přišel", ději to nevadí. Zklamala Caley Cuoco, nejenže skoro nehraje, ale ani nezdobí, což je na pováženou. Zato potěšila banda podivínů a opravdu jsem se dobře bavil. Jako nenáročnou oddechovku můžu jen doporučit. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svatební, kamarádské, parťácké, užívací, podivínské. Upřímně jsem to čekala daleko horší, ale musím říct, že jsem se fakt bavila, nějaké scény byly teda vážně komické. Prostě taková pohodovka, co vás nakopne, nic vám nevezme a v závěru budete ještě závidět šílenou sebranku narychlo posbíraných kamarádů. ..tak takovouhle studenou svatbu teda ne.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak, tohle byla komedie s velkým K. Řemeslně téměř bezchybně zmáknuté a s překvapivě dobrým příběhem, který kupodivu nepodléhá náhodnému generátoru hollywodských scénářů. Jako například: ,,a co kdyby byl Adam Sandler duch a ze záhrobí učil slepé děti balet?". V tomto případě velice originální příběh. Na jedné straně podnikatel ve sňatkovém odvětví a na druhé bohatý ženich bez přátel, zoufale snažící se nastávající dokázat, že je cool. Na rychle je sestavena improvizovaná družba nesourodých přátel a nekonečná pařba může začít. Unikátní námět nepokazí ani závěr, ve kterém se zúčastnění sblíží a jelikož je to vykresleno s takovou uvěřitelností, hodnotu díla to pouze posilní.  Navíc velice oceňuji fakt, že nevěsta nebyla žádná po penězích prahnoucí bestie, ale jen prakticky smýšlející žena. Tím pádem se neodehrálo žádné finální do očí bijící klišé ve formě zvratu či podvodu, jenž má vzbudit nenávist. No prostě to působilo nenuceně a přirozeně vtipně až do samého konce. PS: Jeden z mála filmů, které si rád někdy pustím znovu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama