Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to fakt šíílená blbost!! Sice jsou tam hezký holky, kozičky, bobří zombies a pak ještě něco ... ehm ... , věděl sem dopředu, že to bude taková odychovka, ale podle mě se film bral až příliš vážně a tím mne teda dost nudil ... on totiž postrádá humor, to je ono ...Kdyby tam bylo víc humoru, hodnotil bych výš ... Ale i tak doporučuju ... nenáročná zábava. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Je až hrôza, že sa v 21. storočí natočí film s tak príšernými bábkami (Stan Winston sa v hrobe preobracal smiechom k druhému úmrtiu). Kukal som jak puk...Možno v 60 tych rokoch minulého storočia by diváci nadšeným tlieskali, ale v dnešnej dobe...čo je moc - to je moc. Keby to bolo aspoň strašidelné, keby to bolo aspoň srandovné, keby...... Film sa tvári až príliš vážne, teda režisér asi nevedel aký žáner má vlastne točiť. Tým pádom Zombeavers vyznieva až dramaticky smiešne. Jeden bod je za chalana z "baranicou" , ten sem - tam trepne niečo zábavného. 30% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Zombobři" jsou neskutečně ulítlá ptákovina (b)obřích proporcí a je vidět, že i samotní tvůrci vnímali tento netradiční animal horror jako naprostý bizárek na entou. Parta veskrz nesympatických vysokoškoláků, po nichž by člověk ta bobřiska házel už jen z principu a ze srandy, si udělá výlet do (zdánlivě) nezkažené přírody, nicméně jim jejich nadržené plány naruší partička zmutovaných bobříků (odvahy), a všichni zúčastnění se dostávají do šíleně hlodavého kolotoče událostí. Ve výsledku jde o nevídanou černohumorně-fekální pitomost bez úcty k čemu- i komukoli živému, která si však úspěšně dělá srandu i sama ze sebe. P.S. Duo buranských řidičů a "beaverbear" to zabili! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jediný bobří Horor, takže trochu nadhodnotím. Plusy: pěkný herečky, nahota, výborná stopáž, hudba a zvuky jak z 90tkového Hororu, sem tam dobré Gore (ukousnutý penis top scéna), některé scénky vtipné. Mínusy: bobři mohli vypadat lépe (maňáskové divadlo), ale budiž, Gore mohlo být šťavnatější, některé efekty. Ve výsledku, je z toho ale celkem vtipná oldschool, hororová podívaná, při které stačí prostě vypnout mozek. Já se bavil. Potěší nepovedené záběry a potitulková scéna. (Full HD) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Toxická nehoda spôsobí mutáciu bobrov v prírodnej oblasti, kde si práve na víkend vyrazí partia mladých dievčat. Onedlho ich tu prekvapia aj chalani; zvedaví na ich bobry, netušiac, že onedlho ich samotné bobry ohrozia. Špeciálne, zmutované zombie bobry. Chválim veselý nápad na uletenú hororovú komédiu, ale čakal som to trochu zábavnejšie. Síce som sa nenudil, bolo to fajn natočené, na dievčatá sa pozerať dalo, bobríci boli srandovné bábky - žiadne chabé CGI, ale aj tak... Keď si to porovnám napr. s takým Sharknadom 1 či 2, tak tie mi prišli podarenejšie. Aj keď zase boli pojaté v extravagantnejšom štýle, toto sa miestami trochu snaží aj o nejaký ten hororový moment či napínavejšie vystavanú scénku, hoci pre to sa takéto úlety moc nepozerajú. Uchádzajúce 3*. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu, která měla při dobrých tržbách připravit půdu pro pokračování s názvem Zombees. (Bube1)
  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)

Reklama

Reklama