Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se točí kolem dvojice křivých policistů. David Waters (Elijah Wood) a Jim Stone (Nicolas Cage) při práci v oddělení důkazů náhodně objeví skrytý trezor plný špinavých peněz z drog. Touha po obsahu trezoru je přivede do smrtící pasti korupce, kde si nemůžou být ničím jistí a nakonec musí bojovat i o svůj život. (Hanz Brix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (47)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film má dva herce, které mám hodně rád, a má příběh, který by mohl být dobrý, ale není. Je to příliš jednoduché, chce to jen vypadat dobře na pohled, ale pod povrchem skutečně nic moc není. Nicolas je klasicky super, jak ho mám rád, ale Elijah pro tuhle roli prostě nebyl správnou volbou, castingově je naprosto mimo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nic extra jsem nečekal, ale 2 nedávný Cageovo filmy se mi líbily, takže přecejen do takových sra*ek ještě neleze, jenom ty náměty holt nejsou nic extra. Vesměs jsem se ale nenudil, příběh mě celkem zaujal a vidět zase Elijaha Wooda taky stojí za to. Neškodný krimi thriller, na tv reprízu ideální...6.5/10 ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Cage je už roky kritizovaný, že hrá v blbostiach a on nie a nie prestať. Tento kriminálny počin nebol až tak zas celkom zlý, nápad tam bol, myšlienka takisto, ale nejako nedotiahnutá. Skorumpovaní policajti to je predsa dobrá téma, navyše ak je okorenená humorom. Preto som mal na začiatku pocit , že by spojenie s hobitom mohlo výjsť. Koniec akoby z divokého západu pre mňa film dosť zarezal, rovnako aj tragické prehrávanie Cagea a naopak nedohrávanie Wooda. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|1%| Ouu shit! To jsem teda naletěl. Dle CSFD mě děsilo, že je v žánru ještě vpíchnuto Komedie. Říkám si, no Cage bude opět skvěle hrát tak trochu šílence, to slovo komedie tam nic neznamená. No, po skončení jsem si říkal, že ani komedie to nebyla, spíš k pláči to bylo. A to zejména, že Nicolas vlezl do takovéhle odpadové sračky. A to odpad dávám zřídkakdy. Jsem rád, že to krátce po mém shlédnutí, úplně stejně zhodnotil i uživatel Wacoslav 1. Poslední filmy s Nicolasem nejsou už ono, ale přesto mě nějak nepohoršují a některé z nich mě i celkem baví. Elijah Wood dopadl asi tak stejně blbě. Prostě Cage + Wood – přiblblá dvojka, která tomuhle braku dodávala korunu. Mrzí mě, že bylo vidět u Nicolase dvě negativní věci. 1) Přijde mi, že už neumí moc hrát, ale nechci to tvrdit najisto. Prostě v tomhle filmu jsem mu nevěřil jednou scénu, jediný dialog. 2) Dále mi připadá, že už je mu vše u háku a leze také často do všeho. Mám k tomuhle dílku ještě něco dodávat? Nápad, scénář, hudba, ostatní herci, napětí a ostatní aspekty jsou nulové, takže dávám jediné trapné procento za možný nápad, který ale ze 100% vůbec v téhle blbosti nevyšel. Doufám, že příště uvidím Nicolase v lepším filmu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Proč tak nízké hodnocení? Cage zase ve svém živlu magora, Elijah vtažený do něčeho, co mu hodně rychle přerůstá přes hlavu, pomalá, vleklá, ale k filmu perfektně sednoucí atmosféra. Je to trochu místy zdlouhavé a ukecané, ale překvapivě celkem dobré. --- Ty roztahané nudné životy zpomaleně se pochybujících lidí jsou narušeny jedním pošahaným policajtem s vnitřní sílou pozitivního myšlení. --- O něco méně dobré než Bad Lieutenant, ale stále lepší jak většina ostatního z Nickova portfolia :) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama