Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na čtyři to nevytáhnu, ale chválím výběr ústřední dvojice herců. Šlo jim to pěkně, Bella je sympatická i Patrik mě příjemně překvapil. Umírací romantika pro mladé, která jistě dokáže oslovit i už dávno dospělé, předvídatelná, dojemná, poměrně vkusně natočená, však začátek obsahuje několik trapných scén, kdy kromě Patrika přehrávají všichni. Na nedělní odpoledne, kdy to máš na noťasu a telku přepínáš mezi atletikou a cyklistikou, dobré. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z řady smutných romantických kousků, který Vás dovede rozplakat a zároveň přináší určitou osvětu o jedné ze smrtelných nemocí. V tomto případě XP syndrom, který způsobuje alergii na sluneční záření. Plus jsem docela byl překvapený Patrickem Schwarzeneggerem, který dost možná bude hrát jednou líp, jak Arnold…ale za to nikdy nebude vypadat líp. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V první půlce jsem si říkal, že buď koukám na variaci Everything, Everything s trošku pozměněnou dysfunkcí nebo na film, který je cílený na diváky, kteří vidí svůj vůbec první romantický film, tzn naprosto generický příběh se všemi zaběhnutými klišé, které lze v tomto ranku vyhrabat. V druhé polovině se mi přecejen povedlo naladit na onu romantickou linku a poměrně dobře jsem se bavil. Tenhle film se rozhodně nezapíše jako milník svého žánru, ale podobných jednohubek poslední dobou spíše ubývá, takže za mě palec nahoru...70% PS: Patrick Schwarzenegger si není ani fyzicky, ani herecky podobný s, vy víte s kým, a klidně bych se nezlobil, kdyby ho čekala nějaká zajímavá kariéra u filmu, samozřejmě mimo akční žánr (ovšem i takový Dylan O'Brien dokázal, že to jde). ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby tam nehral toporný Patrick, čo by dedič nehereckého výrazu, tak to mohla byť aspoň priemerná teenage romanca. Ale Patrick sa neoslobodí. Dokonca ani v novinách o ňom nepíšu ako o hercovi, ale ako o potomkovi známeho anabolikára, ktorý sa zas niekde v bare ožral a preklátil ešte menej známu hviezdičku ako on sám. Patrick teda ostáva jedným z lídrov novodobého hnutia s názvom Povolanie syn. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se na to dalo koukat. Finální vyznění ani zde není zlé. Ale. Zatímco u originálu jsem si uvědomoval, že tvůrci vzali neherečku a obklopili ji zkušenými profesionály (a bylo to dobře), zde to bylo takové "rozplizlé" (nikdo nepůsobil jako profesionál). Tam, kde Yui bojuje, se Bella Thorne odevzdává. Goodbye Days mi v hlavě zní dodnes, ale co bylo tady za hudbu, už nevím. Občas méně uvěřitelné. Jediné, co mě upřímně bavilo, byla kamarádka hlavní hrdinky. Slušné 3*, ale originál je mnohem lepší. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)

Reklama

Reklama